/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 101.
    +67 -4
    Sonra lan dedim giberim lahmacununu karı gibmem lazım benim. Bana ilahtan süper bi güç geldi ata bağladım beyler bir koşuyorum diğer PTT Bayisine 40 dakikalık yolu 20 dakikada aldım tam adamlar kapıyı kitlerken yalvardım yakardım adama girdim içeri. Dayı nolursun verin şu kargoyu artık anamı gibtiniz ulan dedim dur yeğen sakin ol dedi adam anlayışlı sonra verdim kargo numaramı sonra gitti içerden getirdi kutuyu. OÇ satıcı kargo ücretinide bana kitlemiş onada ayrı sinirlendim zaten. Neyse verdim 13 lira daha. Sonunda kavuşmuştum ekran kartıma artık tek yapmam gereken lokantaya gidip 6ya kadar olan mesaimi tamamlamaktı. Sonra gönül rahatlığıyla eve gidip GTA5 te karı becercektim. Tekrar lokantanın yolunu tuttum.

    Not: Beyler işim çıktı bi acil çıktım kusura bakmayın
    ···
    1. 1.
      +1
      Hıyar çıktı dimi la
      ···
    2. 2.
      0
      ulan dıbına kodumun evladı para mı çekiyosun da diğer bayiden alabiliyosun? kaç tane var senin kargodan. bi tane embesil de uyanmamışlan duruma. sözlüğün iq su 50nin altına düşmüş amk
      ···
    3. 3.
      0
      senin iq düşmüş amk gerizekalısı. ptt kargo eve dağıtıma çıkar, evden kimse almazda en son kargonun dağıtıldığı eve en yakın olan bayiye gider bütün kalan mallar.

      şimdi gibtir git.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster