/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +4
    Cocuklari namazdan sogutmus olabilirsin.
    Zamanında peygamberimizin torunlari hz hasan ve hz huseyin peygamber efendimizin namazdayken sirtina cikarlarmis peygamberimizde onlari sessizce geri birakir namazina devam edermis. Zamaninda beni kuran kursundan hoca kovmustu. O gun bu gundur camiye eskiden gittigim kadar gitmem. Ozetle kotu etmissin panpa. Cocuklar camideki melekler gibidir.
    ···
    1. 1.
      0
      anladım dostum benim için cami kutsal bir yerdir. ben camiye sadece cami olarak bakmam oraya her kim olursa olsun aşırı derecede hürmet göstermesi gerekir. öyle yerlerde kahkaha atılır mı ? şımarılır mı ? ileride çocuk bunu anlayacaktır şimdi anlaması daha yararınadır diye düşünüyorum. biraz sert yapmış olabilirim daha yumuşak bir dil kullılmalı mıydı tartışılır.
      ···
    2. 2.
      0
      Kardesim cocuk bu simarinca kahkaha atinca guzel. O cocuk bunu ilerde ogrenir zaten. Ama cocuk bir kere kuserse camiye sence kolay kolay o camiye adim atarmi? ileride de namaza devam edermi?
      ···
    3. 3.
      0
      abi camide adam mı dövdük küfür mü ettik ? uyardık sessiz ol diye kızdık ne var ? arkada çok gülüştüler şimdi sen ortamı bilmediğin için tuhaf geliyor belki de.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster