/i/Devlet

  1. 1.
    +36 -9
    Kanka bırakın bu algıyı artık.

    IRak'ta ölenlerin allahı yok muydu? Tecavüze uğrayan masum insanların allahı yok muydu? Filistinli çocukların allahı yok muydu?
    ···
    1. 1.
      +33 -10
      Öncelikle o nickini değiştir.
      Sen kafkaslıysan eğer Şeyh şamilin Şamil Basayevin imanlarıyla, Vatan aşklarıyla cesaretleriyle Ruslara neler yaşattığını bilmen lazım.
      Sen Azeriysen eğer Azeri kardeşlerimizin işgaller sırasında Rus köpeklere neler yaşattığını bilmen lazım.
      Ama sen bir şerefsizsin.
      Sen Türk değilsin Türk olsan gelip burda vatanı küçük göstermeye çalışmazdın sen Müslüman değilsin müslüman olsan Filistinde Irakta Afganistanda müslümanların işgalcilerle nasıl savaştığını bilir ve onları kötülemeye çalışmazdın.

      Sen insan olsan, Filistindekilerin,Iraktakilerin Allah'ı(Allah büyük yazılır köpoğlu öğren bunu) yokmuydu diyip onları sanki Allah a inandığı için küçük görmeye çalışmazdın.
      SEN SADECE BiR iT SiN KOMÜNiST BiR KÖPEK, BATININ GÖT YALAYICISI BiR GÖT LALESiSiN.
      Ulan sen insan bile değilsin iT!!
      ···
    2. 2.
      +2
      Kodumun kafkasli azeri si sen raşa tarafına geç ve izle Türk'ün yannanı kaç köşeymiş. Şimdi rahatlığınızdan salıyorsunuz daşşağı gomünistliğin sefasına da iş ciddiye bindiğinde zütünü yaladığın, milletini aşağılayan avrupanın kışkırtmalaları olan siz binlerden hangisi kalıyor ortalıkta yada hanginizi kabul ediyor avrupa! yem olarak kullanılıp ciddiye binince zorla sevme vatanını sevmiyorsan yönetimi Atatürk'ün koyduğu kurallarla geç başa yücelt Türk'ü. Ha tıpan yetmiyor acizce avrupaya şikayet etmeye devamsa gibtir git bu vatandan!
      ···
    3. 3.
      +1 -7
      Ben Rusları destekliyorum mu dedim bre dıbına kodumun salakları.

      Tabi gerçekleri pat diye suratınıza vurunca da hemen Vatan hanini muamelesi yapın muallakler.
      ···
    4. 4.
      0
      Allahımız var gibi saçma bişey söylemiyorum, ama onlarda askerlik durumları baya karışık çoğu askerlikten kaçıyor, tecavüze uğruyor aşırı derece de dayak var, bir savaş durumunda tabi durumlar değişir ama şöyle birşey var ki Başbuğ'unda dediği gibi: Türkler ordusu olan bir değil, devleti ordu olan bir milletdir.
      ···
    5. 5.
      0
      Seni acayip bir şekilde tebrik ettim bravo yorum harika
      ···
    6. 6.
      0
      Seni acayip bir şekilde tebrik ettim bravo yorum harika
      ···
    7. 7.
      0
      ingiltereyle Osmanlıyı kim rakip görüyodu? Rusya hiçbir zaman ingiltere kadar güçlü olamadı.
      ···
    8. 8.
      0
      Amk ergen komünisti seni rusyanın ekonomisi bizden iyimiş yannan iyi amip herif rusya petrol ve dogalgazla ayakta duruyor halk sokaga cikmisti bir ara ekonomileri cokuk bizim para rus rublesinin 2 kati bir sey neyin kafasisin insan memleketini bu kadar mi ezer tamam askeri acidan guclu lakin abd yide vietnamla kiyasliyorlardi eline verdi vietnam tamamen stratejik ve zeka isi bu zeki komutan ve asker isi bu nukleermis gotu yiyorsa atsin bak bakayim dunya nasil ayaklaniyor kolay mk amk nukleer silah atmak amk andavali gelelim kizlarina Allah var hatunlar taş vur vur çatlamaz lakin o hatunlara asilan picler belli keko abazan eline 2 3 kurus para gecmis picin teki plajdaki karilari yiyecekmis gibi kesen andavallar yani demem o ki bir ülke bu kadar abartılmamalı ulan dünyanin koklu devletindebiz abdyi vergiye baglamis ilk devleti caglara yon veren devletiz onu gectim dunyanin neredeyse 4 te 2 lik kismini olusturan bir ırkımız var sence zütleri yer mi lan bize atar yapmaya fazla komünist takılma yeğen
      ···
    9. diğerleri 6
   tümünü göster