/i/Devlet

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 451.
    +1 -1
    But elle yenir çocuğum bu gavurca işlere gerek yok bu 1.
    Karizmayla liderlik ölçülmez bu 2.
    3.her insan ata binemez sporla uğraşamaz kötü bir geçmişi olabilir sakatlığı olabilir beceremiyor olabilir önce adam olması lazım sonra spor'a bakarsınız.
    Ben herkesten daha Atatürkçüyüm atatürküme laf attığım veya birşey dediğim yok sadece saçma sapan şeylerle milletin beynini yıkamayın bu 4.
    Adam ülke için birşeyler yapmaya çalışıyor öteki beriki çıksa iktidara bu adamdan daha iyi olamazlardı buna bütün halka sor(hewaller hariç amk) evet derler bu 5.
    Çalmadı veya çaldı bilemeyiz fakat gerçekten bu adamın yaptığı şeyler tebrik edilecek şeyler ileri yaşlara gelince anlarsınız. Daha sayılacak çok şey var fakat yine söylüyorum o dönemlerle bu dönemler bir değildir bunun gibi binlerin doldurmalarına gelip devletimize hainlik yapmayın eğer iktidarda birşey varsa halk zaten indirir merak etmeyin.ÜLKENiZiN DEVLETiNiZiN KIYMETiNi BiLiN.
    ···
    1. 1.
      +1
      Çaldı
      ···
    2. 2.
      0
      Gördünmü dıbınasoktuğum ha önündemiydin ben şu karıyı gibtim dersem inanacanmı milletin kulaktan dolmasıyla gelmeyin çaldıysada çaldı yapacak birşeyimiz yok ama net cevap vermeyin daha gibinizde tüy yok çaldı ne amk
      ···
    3. 3.
      0
      Senin gibi gerizekalının okumasının ne gereği var lan okursan senin dıbınakoyayım züt kılıymış seni o züte sokarım
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster