/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
  1. 1.
    +2 -1
    Her seferinde sorun yaşatıyorlar. Alışveriş yaptığım siteler yurtiçi ile anlaşmalı diye gibe gibe kullandırtıyorlar ama bundan sonra kullananı gibsinler.

    Elektronik eşya taşıyacakları zaman size zorla taşıma sırasında oluşacak hasarlardan sorumlu değiliz diye bişey imzalatmaya çalışıyorlar yoksa taşımıyorlar. Eğer verdiğim ürünü sağlam teslim edemeyeceklerse ne gibime yarıyorlar, görevlinin muallakliğine malıma zarar vermeyeceğini nerden bileyim? (bilgisayarımı falan garantiye yollarken çok kavgasını ettim binlerle)

    Her siparişimi ya gecikmeli yada parasını adrese teslim ödediğim halde getirmeyip şubeden aldırtıyorlar dıbına koyduklarım.

    Dünde telefonuma mesaj attılar kargonuz dağıtıma çıktı diye nihayet düzgün iş yapmaya başladılar diye sevinip tüm gün evden çıkmadım, gelen huur çocuğu zile bile basmaya tenezzül etmeden apartman kapısına ihbar notu bırakıp kaçmış. Görünce delirdim tabi hemen şubeyi inatla aradığım halde telefonu açan yok amk sanki terketmişler.(Zaten kolay kolayda açmıyorlar şubeler telefonları)

    Müşteri temsilcileri sanki güzin abla dıbınakoyum sadece dert dinliyorlar bizi madur ediyorsunuz diyince cevap bile vermiyor huur evlatları.

    Eminim en az benim kadar sorun yaşayan vardır bu dıbına koyduklarımla. Olabildiğince kullanmamaya özen gösterip internetten ürün alınırken özellikle yurtiçi ile yollanmamasını isteyin. Bugüne kadar sadece Ups ve Mng ile sorun yaşamadan ürün yolladım Mng heryerde sorunsuz değilmiş duyduğum kadarıyla.

    Son olarak alın kendiniz izleyin 35. saniyede fırlattığının laptop olduğunu söylememe gerek yok herhalde.
    https://www.youtube.com/watch?v=xBMeGQVit_Y
    ···
   tümünü göster