1. 1.
    +23
    eskiler bilir zaten beyler. böylemiydi ya buralar... hep içimde bir umut var bir gün inciye girdiğimde eskisi gibi bir ortamla karşılaşacağıma dari, ama nafile.
    hep daha kötüye gidiyor, sözlük monotonlaşıyor. liselileri, anancıları,yobazları geçtim; cidden tek sorun bunlar da değil, bir ruh ekgibliği var dıbınakoyim ya. cidden eskiden böyle değildi. eskiden inci sözlük denilince bir anlam ifade ederdi bizler için beyler. ama şimdi öyle mi?

    mobil uygulaması çıkmış; pat diye telefonundan faceye twittera girdiği gibi otobüste orda burda sözlüğe giren liseliler var.

    anten diye bi yannan çıkartmışlar facebooktan oyun bildirimi gelir gibi bildiri geliyor habire.

    inci puan diye bir şey çıkartmışlar, her entry giren her şuku alan lazanıyor; millet ne maymunluklar yapacağını şaşırdı. 7delikli tokmak falan hep bunlar yüzünden başımıza bela oldu. adam 7/24 boş yapıyor ama işine geliyor; ne de olsa inci puan de mi amk!

    bir de trendi çıktı yeni inci sözlüğün gençler; enasfe gibi denyoların türemesinin sebebi de budur. bu ve bunun gibi dostlarımız da trende girip şuku ve ego kasmak için yalan hikayerinde bir gün babasını kaybeder, bir gün kardeşi kör olur, bir gün okulda bunla dalga geçer, başka bir günde fakirlik acıtasyonu yapar bu adamlar.

    yeter... anlamadınız mı yararı yok. bu liste uzar gider istesek henüz;
    incicoininizi
    dingonun ahrına dönmüş olan biteninizi
    ayrıca adını bile bilmediğim ama içinde t-shirt satışından fizik ödevi yapımına kadar her şeyi pazarladığınız o acayip şeyi saymadım bile.

    Bu siteden
    ebay oldu
    facebook oldu
    tumblr oldu
    sahibinden.com oldu
    donanım haber de oldu amk

    ama son iki yıldır adam gibi inci sözlük olamadı.
    ben bu kadar yazdım uğraştım ama biliyorum ki yine ve yine giblenmiycez. yine sesimiz duyulmuyacak. yine bu her geçen gün daha da kötüye giden sözlüğün içinde kaybolacağız. bir daha düşünün.
    ···
   tümünü göster