/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 326.
    0
    huur çocuğu ailemin 42 kişisi nerede soykırım yapmamışsanız? Aynı günde günübirlik mi kayboldu bu 42 kişi? Hepsinin ismini sayarım sana.

    Milli benliğimiz Türkler daha Türk değilken bile vardı. Kendimize has dilimiz, kendimize has alfabemiz var. Türkler gibi Latin alfabesi kullanıp arapça-farsça-fransızca karması bir dil konuşup on şonlo toroh bozdo demiyoruz.

    Daha yazacak tarih araştırmacıları olmayan milletin tarihi köklü olsa ne olur? Bizler Sümerler gibi ilk medeni halklardanız.

    BEN BU ÜLKEDE YAŞIYORSAM BAĞIRA BAĞIRA BEN ERMENiYiM! DiYEBiLMELiYiM.SiZ BENiM MiLLETiME SAYGI DUYMAYAYIP DAHA ERMENi OLDUĞUMU iFADE EDEMEZKEN ÜLKEYE SAYGI DUYACAKSIN DiYEMEZSiN.EĞER OLMAZSANIZ iKi GÜN SONRA BiR BAKMIŞSINIZ HALK DIŞLAMAK iÇiN DEVLETiNiZ KALMAMIŞ.
    ···
    1. 1.
      0
      Soykırım olayı doğru mu bilmiyom da o ölen 42 kisininde seninde aq iyiki ölmüşler , ermeniler soykirim yaptı doğu halkına ona ne demeli anca mal mal konuşup avrupanin fransanin gotunu yalarsiniz zaten çok konuşma geçen yıl sizi got ettiler dilimizde osmanlidan kalma madem türkçe sana göre ters bi dil konuşma kardeş...
      ···
   tümünü göster