/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    -1
    bak cahil kardeşim bir bölgeye oranın halkı ne derse oranın ismi odur buna oranın halkı karar verir. sen zaten boroso torkoyo diye anırarak bu adamları dışlamış oluyorsun. bu isim mevzusu yeni çıkan bir şey değil yıllardır oranın halkı dersim der yıllardır ismi dersim olan bir yerin adını devlet neden tuncelide zorlar sen biraz düşün bakalım bulabilecekmisin.
    ···
    1. 1.
      -1
      o bölgenin halkının anasının dıbını giberim, "anamın dıbını gibtikleri yer" der o halk o bölgeye.

      gibmeyim halkınızı. orası türkiye cumhuriyeti toprağı ve 100 yıldır da oranın adı tunceli. izmirde yaşayan rumlar simirna burası diyor mu demiyor. hepimiz insanlık olarak afrika kıtasından yayıldıysak diğer kıtalarda işgalci miyiz? değiliz. orası türkiye cumhuriyeti ve adı da tunceli bunu o gibik beynine sok. orul orul huur çocuğu seni. seni burada bi dışlarım bir daha zütünün üzerine oturamazsın ülke düşmanı huur çocuğu seni. biliyorum ben sizin derdinizi. ananızı giberiz akıllı olun.
      ···
    2. 2.
      -1
      istediğin kadar tunceli diyebilirsin oraya. bişey değişmeyecek. oranın halkı bölgenin adını koymuştur. sen istediğin kadar yırtın amk yobazı ajsdjasjaj
      ···
    3. 3.
      0
      yannanımın başını koymuştur. kim giber %3 pkklıyı?
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster