/i/Tespit

  1. 1.
    +505 -42
    1-)Beleşçi Santrafor:Beleşci dedigime bakmayin hic gol atamaz. Bahaneleri genellikle ayakkabim yoktu, rüzgardan, faul yaptilar görmedinizdir. 30 pozisyondan 1 tane atar ve havaya girerler o golde röveşata olursa havalarindan geçilmez.

    2-)Her Daim Kaleci Olan:Hangi takmda olursa olsun kalecidir. Genellikle kaleyi kaplarlar cüsseleriyle.iyi kaleci olmamalarına rağmen cüsseleri sağolsun rahat rahat gol yemezler. Adamdır çoğu.

    3-)Defansta Duran Tip:Gelen hertopu keserler . Yetenek diye bişey yoktur bunlarda. Topa abanirlar ve golu engellerler. Genellikle nixe kramponlari vardir.

    4-)Uzaktan şut deneyen tip:Top onlara geldigi anda şut cekerler. iyide vururlar fakat bencildirler.5 şutta 1 gol attiklarina bakarsak takimi surpriz golleriye kurtarabilirler.

    5-)Eşofmanlı Tip:Ne olursa olsun eşofman giyerler. Güzel oynarlar .Solak olmalari muhtemeldir. Uzaktan şutçuyla aynı takımda olmamaları lazım.Çunku onlarda sut çekebilir ve 2 tane şutçu o takima fazla atak kaybettitebilir.

    6-)Şişman Ama Teknik Tip:Koşamazlar ama zekidirler.Ara pasları muhteşemdir. Tekniktir .Beleşçi Santraforla aynı takımda olurlarsa kavga kaçinilmazdir.

    7-)Takım Kaptanı Tip:Her zaman eşofmanlının karşısındadır aralarinda ezeli rekabet vardır. Güzel oynar takımı toplar.Ve maçı aksilik olmaz ise kazanırlar.

    8-)Kısa Velet:Genellikle jokerdirler. Hangi takım yeniliyorsa o takıma geçerler. Defansta oynamaya mahkumdur. Forvete koyulsa güzel iş yapabilir fakat fiziği buna engeldir.

    9-)Herkese bağıran tip: Kendileri tak gibi oynamasına rağmen herkese bagırarak Takım kaptanini zorda bırakir. Beleşciyle kankadır. Birlikte bagirdiklari çok görülmüştür.

    10-)Formasini cikarip ciplak oynayan tip:Genellik maçın 15-20.dakikalarinda formalarını çıkartır cıplak oynarlar ve yanlarına yakışmak Defansçı tipe kalır.

    11-)Altyapı terk tip:Genelde faul vs olduğunda dediği olur. Kuralları bildiğini sıkça dile getirsede güzel oynadıgı konusunda herkes hemfikir degildir. Gençlerbirliği altyapisinda oynamalari muhtemeldir.

    12-)Her daim yedekte durup bağıran tip:Hep ben oynasaydım kazanırdık der. Boş vakitlerinde halı saha sahibi amcayla çay içer.

    13-)Mahalle abisi:Maçın en önemli ataklarında gelir genellikle yenilen takımın atağında topu alır ve kalecimize geç bakım der. Vurduğu şut sert gider fakat kaleyi tutmaz atağın anasını gibtiği için yenilen takımdan baya bi küfür yer.(Tabi içlerinden küfrederler zütleri yemez)

    14-) Her yerdeki tip: Bunlar dışarıdan bakılınca pek de göze çarpmazlar. Takım ataktayken sinsice boşa çıkıp gelen pası gole çevirebilirler. Kontra ataklarda rakip takımın santraforu kale boşken topu kaleye yuvarladığında birden kaleye gitmekte olan top durdurabilirler. Kaleciyle karşı karşıya kaldıklarında yanında takım arkadaşı varsa onlara pas verirler. Genelde sakin olurlar. Takımda kimseye bir zararları olmaz.

    15-)Sol Bek Oynayan Tip:Kendi tabiriyle ciğersiz dalaksız böbreksizdir arkadaş.bu tip ifadelerle hiç yorulmadığını anlatır. Top onun takımına geçti mi zütünü yırtıp bindirir ama top kaybedilince arkadaş yorulur ve yürüye yürüye defansa gelen ( bazende gelmeyip topu kendisine birinin dikmesini istet) bi arkadaş tipi vardır.

    16-)Sahanın Tilkisi: Genelde forvet olurlar ve rakip takımdaki elemanlara sürekli pas atsana, boştayım gibisinden kandırmaya çalışırlar. Kurnaz ama kazmadırlar. Kendini yere atıp sürekli penaltı beklerler.

    17-)Gizli defans:Defans oynayacam deyip forvet oynayan tiptir. Defansta duran tiple tartışmaları kaçınılmazdır. Forvette de bi gibim yapmayinca yedeğimizle değişebilir.

    18-)Şişman defans:Defansta oynar.iyi defans oldugunu iddia eder. Fakat kolay çalım yer bunu kendine yediremez. faul yapar 6 ile ikiz oldugu durumlar vardır.

    19-)iyi oynamadığı yada sevilmedigi gerekçesiyle kaleye koyulan tip:Oynamak icin heveslidirler ancak takimın artist tipleri tarafından kalede iyi olmamalarina rağmen kaleye 1-2 gol sonra kaleden cikmak bahanesiyle yerleştirilirler.Her daim kaleci olan tipimizin forvetteki hayatın güzelligine ulaşmasını sağlar ve ona bile kaleciliği adeta bir ateist gibi sorgulatır.

    Edit:Şimdilik bu kadar onerileriniz varsa eklerim.

    Edit2:Çuguleyen Beleşçi ve Bağıran.
    ···
   tümünü göster