/i/Oyunlar

Hayat bir oyundan ibaret değil midir ?
  1. 1.
    +8 -3
    1-Ağır abiler : bu adamlar adamin dibidirler. 100k istersin 1m verirler, ezikleri korur.

    2-500 yangcı:genellikle kız savasçı olurlar. Ellerinde genellikle giyotin pala +4 bulunur. Herkesten 500 yang isterler.500 yang versen teşekkür etmezler, vermesen ana bacı sövüp giderler.

    3-Wsci kekolar:genellikle siyah topuzlu, celikli,ellerinde partizanli tiplerdir.2şer 2şer bulunurlar. kendilerinden 30 lvl altlarina "gel la ws ezo" derler. Genellikle kırmızı bayraktirlar.

    4-Yan çarcılar: Önlerine gelen herkese yatarlar sonra "bekle yancarla geliyom oç ezik" deyip ortadan kaybolurlar ve onlari birdaha goren olmaz

    5-Sinir eden suralar:herkese büyü çözme atip tasa kacarlar. disarida yakaladinmi oldurursun sehirde baslayip tekrar gelirler ve bu binliklerine devam ederler.

    6-Benciller:bu adamlar gece gunduz oyundadir ama 1k para istedinmi AFK rolu oynar serefsizler. genellikle CH2-3 te koy gardiyaninin yaninda bulunurlar.

    7-4 hesaplilar:4 tane hesap acarlar farkli karakterlerle hepsini son sv yaparlar item alirlar sonrada ortada oylece dururlar.tek istekleri hava atmaktir. oyunun eglencesi onlar icin budur.

    8-Fakeci binler:bunlar oyunu birakiyorum bahanesiyle herkesi depo arkasina toplar sonra da oyundan cikip baska chye gecerler. genellikle X seklinde giysisi olan suralardir.

    9-Anancilar : evet her mmo da bulundugu gibi bu oyunda da anancilar vardir. ancak banlaninca susabilirler.

    10-Dolandırıcı oçlar:bu insan dışı varliklar kız savaşçı kurup ismini Pelinsu37 gibi seyler yaparlar ve kurbanla arasında su konusma gecer
    (pelinsu=p
    kurban=k)

    p:asqim dolunayi vere bilirmisin vs aticam da.
    k: tabi askim al
    p:tsk asqm hemen geri vericem.
    k:tmm
    Pelinsu37 bağlı değil.
    k:lan
    Pelinsu37 bağlı değil.
    k:ordamisin?
    Pelinsu37 bağlı değil.
    k:oç herif ya
    Pelinsu37 bağlı değil.

    bu kadar beyler trende girmek amacim degil ama trende girerse asiri cok mutlu olurum okuyan herkese tesekkurler

    edit:beyler her 10 sukuya 1 tane daha gelicek elimde super malzemeler var
    ···
   tümünü göster