/i/Kültür Sanat

  1. 51.
    +1 -1
    Vah cahilim vah. Bir tarafta moskow uşağı olmuş komün bir köpek diğer tarafta herşeyini kaybettiği halde ülkesini vatanını terketmeyen bir fikir önderi. Sen neyin kafasını yaşarsın be köpek. Daha Türkçülüğü anlamadan Atatürk' ün fikrinin en büyük savunucusunu burada kötülemeye kalkabilirsin. Nazım hikmet bu ülkeden gidip moskow uşağı olmasaydı bu ülkenin imajını sarsmasaydı nobel komitesi onun eline anca yannanını verirdi. orhan pamuk gibi aynı oda ülkesini satınca değerlendi. Sizin hümanistliğiniz ve moskow özentiliğiniz sonucunda bu ülke böyle olmadımı lan köpek. Yıllar önce kürdü koynuna alan onlar insan diyen bugün suriyeliye aynısını yapan, ermenilerin altına yatan sizler değilmisiniz lan bu ülkede. Bu ülkeyi bu kadar taktan duruma sokan hainler sizin hümanistliğiniz ile bu güce kavuşmadımı. Atsız ataya laf söylemeden önce ağzınızdaki ermeni kürt dölünü temizleyin köpekler.
    ···
    1. 1.
      -1
      hümanistlik ? A:SD:ASD:A:D

      komünistler hümanist değildir sevgili cahil faşist. bizde bir ırk veya bir millet uşaklığı yoktur. eğer biraz okuyan bir faşist olsaydın enternasyonalizmden bir haber olmazdın. dediğim gibi nazıma istediğinizi diyin gerçek değişmicek burda iki tane kendini bilmez köpek laf etti diye nazım olduğu yerden düşmez. siz ocağınızda havlamaya devam edin amk hayalperestleri
      ···
    2. 2.
      +1
      Bozuk kanın ırkı olmaz zaten. Sizden de kimseye uşak olmaz. Hep demedikmi kominist köpekler devlet sizden ne bekler diye. Zaten ne gibim olduğunuzu çözemedikki eşek gibenden tutta çingenine kadar ne kadar kanı bozuk varsa kabulsünüz ama hümanist de değiliz diyosunuz. Nazım hikmetin ne gib olduğu belli zaten ki anca sizin gibi köpekler yükseltiyor. Bu arada ocakdaki arapçılarında dıbına koyayım senin gibi koministlerinde.
      ···
    3. 3.
      +1
      Ha bu arada beni stalin yarattı diğen köpek dir kendisi. Doğru uşak değil direk tapıyor aq. gibtir şimdi.
      ···
    4. 4.
      +1
      Ya susayım susayım diyorum da bu kadar cahil olma aq biraz araştır köpek. Stalinin dikta döneminde ağzını açmayan köpek nazım kruşçev geldikten sonra nasıl stalini yerden yere vuruyor. Daha sayarımda senin gibi gibik bir komüne yaramaz. Japon kıza ağlayan nazım zütü stalinin katlinde ağzını açmadı. araştır biraz gibik komün. Hümanist değilmiş. Sende eşek gibensindir varya kesin.
      ···
    5. 5.
      0
      düşüncelerini küfürsüz anlatcak vizyonun yok malesef kardeş sovyet tarihini stalinin katliamlarından ibaret sanan bir zır cahilsin kib
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster