/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +183 -24
    O zamanlar lise 3'e giden 16 yaşında biriydim. Yaşıtlarıma göre olgundum her açıdan, 1.93 boyum vardı beyler sallamıyorum. Davranış ve düşüncelerimde çok olguncaydı ve bu yıl tam anlamıyla çıkan sakallarım, olgunluğumu tamamlıyordu. En azından ben öyle düşünüyordum.

    Her neyse beyler şimdi hayatımı değiştirecek olan kızla tanışma anımızı ve akabinde gelişen olayları anlatmaya başlıyorum. Hikaye biraz uzun sürecek hayatım değişti amk, 2 günde final beklemeyin. Beni sürekli dinleyen 2-3 panpam olsa yeterli amacım şuku falan değil.

    Mart ayının başlarıydı, sıkıcı bi okul gününden sonra metroya binip eve gidiyorduk en yakın arkadaşımla. Maddi durumumuz pek iyi olmadığından servis masrafı çıkarmak istemiyordum pedere. Neyse bindik metroya ayaktayız, en yakın arkadaşımın ismi anıl o da benim gibi uzun. iki 1.90 adam ayakta durunca dikkat çekiyorsunuz ister istemez. ileri tarafta 2 kızın bize baktığını gördüm, sürekli bizi izliyolardı. Anıl'a da söyledim aynen falan dedi, hadi dedim bi çılgınlık yapalım takılalım şunların peşlerine. 1-2 kem küm etti sonra tamam amk dedi. Ben nereden bilebilirdim ki hayatımın odak noktası olacak kızla metroda tanışacağımı...
    ···
   tümünü göster