/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +41 -1
    Tipimiz fena değildi hatta giderimiz bile vardı ama kızlar çok güzeldi amk neden bize bakıyorlardı hala anlamış değilim. Biz sivil giderdik o yüzden liseli olduğumuz belli olmazdı. Neyse 10-13 dakika kadar gittik böyle bakışarak o sırada anılla anlaşma yaptık esmer olan benim, sarışın anılındı. Sonra kızların hareketlendiğini gören ben hemen kapıya doğru atıldım, anılda arkamdan indi. iner inmez bize baktı kızlar, hafiften gülümsedi benimki içim kıpır kıpır oldu amk gülümsemek bi insana ancak bu kadar yakışırdı.

    Kızların arkadasından ilerliyorduk biraz hızlanıp yaklaştık, ben kızları liseli sanarken üniversiteli olduklarını anladım. Yakından büyük oldukları belliydi amk, olmadı bu dedim anıla. O sırada kızlar lüks sayılacak bi kafeye girdiler, durduk bizde. Ya tamam ya devam deme zamanıydı. Bu kafeye girersek hesapta bize sağlam girecekti ama kızlar için değerdi, tabi kızları tavlayabilirsek, bizden min. 4 yaş büyük kızları.

    Anıla döndüm ne diyosun dedim, hiç beklemediğim bi şekilde kahveler benden dedi. Vay dıbına koyayim dedim çocuğu nasıl gaz getirdiysem artık. Girdik beyler mekana, mekan dışardan gözüktüğünden en az 2 kat daha lüks amk, yarrağa yan bastık diyorum içimden bu kızlar zengindir şimdi nasıl bakıcam buna. Ulan sanırsın tanıştık, anlaştık, sevgili olduk.

    Garson karşıladı bi tane hoşgeldiniz dedi ben o sırada kızların oturduğu masayı bulmaya çalışıyordum en iç tarafta oturduklarını gördüm. Tam biz içeri tarafta oturalım diyecekken anıl biz buraya geçelim dedi garsona. Vay iflahını gibeyim senin dedim içimden, kızları görüş açımız 0 seçtiği masada...
    ···
    1. 1.
      -2
      Gaz getirmek nelan jsjd
      ···
    2. 2.
      0
      rez bi ara okurum
      ···
   tümünü göster