/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +2 -1
    evet beyler bu yazımda sözlükte ki panpalarımın o en büyük problemi olan kız konusuna değineceğim.

    biliyorum ki çoğunuz gününü bilgisayar başında geçiren ya lol ya cod ya da cs oynayıp sözlükten çıkmayan ancak ve ancak akşam kankalarla gezmeye çıkan asosyal tiplersiniz.

    şimdi size nasıl bi yardımım olacağı hususuna gelecek olursak beyler şimdi ego yapmıyorum ama kadınlardan anladığım hususunda çevremdeki bir çok insandan aldığım tepki ve bugüne kadar hayatıma giren kadınlardan duyduğum iyi tepkilerden dolayı böyle bi düşüncedeyim

    ilk olarak beyler asosyal olmayın arkadaşlarınızla takılın ortamlara gidin fırsat buldukça başka ortamlarda bulunun ve kendinize en uygun ortamı bulun.

    ikinci adımda kendi tarzınızı belirleyin öyle kendi tarzınız dediğim de keko gibi giyinmeyin aq normal günde üstü taşlı kundura giymeyin aq bağrınızı yarıya kadar açıp. hatta hiç bi zaman yapmayın bunu amk. Güzel şeyler giyinin abi alta güzel bi keten pantolon altına spor ayakkabı üste tişört en temizidir evde de güzel bi tişört alta basket şortu falan özellikle o hummel ve adidasın çizgili tırrek eşofmanlarını giymeyin.

    saçlarınızın bi şekli olsun öyle yan tarafları tası koyup kestirip üst tarafı uzatıp saçma sapan şekiller yapmayın klas ve sade olun ha uzatırsanız da kıvırcık olmadıkça dağını bırakmayın.

    üçüncü adımda cool olmaya başlayın, her taka atlamayın, dik durun her zaman kambur durmayın kendinize özgüveniniz olsun ve bilginiz olmayan konularda yorumda bulunmayın rezil olma riskine girmeyin ve her zaman sağduyulu olun fevri karar veren bi adam olmayın

    en önemlisi insanlara saygı duyun ve mantıklı yorumlarda bulunun ki onlarda size saygı duyup ciddiye alsınlar. sevecen olun ve insanlara önyargılı yaklaşmayın eğer cahil birini görürseniz ezmeyin susun sadece boş boş konuşan aşağılık sendromu olan salaklara karşı da böyle olun çünkü onlar zaten küçükken yeterince ezilmiştir o yüzden böyledirler.

    dördüncü adım derslerinizde başarılı olun sizden not istesinler ve herhangi bi konu konuşulduğunda susmak zorunda kalmayın.

    beşinci adım kendinize belli hobiler bulun mesela gitar çalın ama çalacaksanızda kızlara hava olsun diye değil kendiniz için keyif aldığınız için çalın veya futbol oynayın basket oynayın bilmiyorum ne size uygunsa artık

    altıncı adım ve en önemlisi ADAM olun gerisi zaten gelir.

    bu iyiliğimi unutmayıp şukularsanız sevinirim.
    ···
   tümünü göster