/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +16
    Ankarada okuyan bir arkadaşım var. Mersine geldi ailesinin yanına. Ben de daha hazırlandığım için (3. senem) daha bir yere gitmedim.

    Ben dersten çıktım arkadaşı aradım napacan dedim eve gidesim yok dedim. Ailece yemek yiyeceklermiş ona yetişmesi gerekiyormuş ama dışarda olduğu için evlerimiz de nerdeyse dip dibe olduğu için bir yerde buluşup beraber döndük.

    Yolda iki keko yürüyordu. Biz de ters yönde aynı doğrultuda gidiyoruz. Birisi artık klagibleşmiş cümleyi kurdu "gardaş sigara var mı?". Arkadaş direk yok dedi ama kullandığı için refleks olarak cebini yokladı. Benim sigara da cebimde ama kekoya verecek sigaram olmadığından yok dedim umursamaz bir tavırla.

    Yolumuza devam edip yürürken baktım kısık ama belli etmek isterce konuşuyor sigara soran keko "olupta vermeyenin amk, olupta vermeyen oç, böyle var ya olupta vermeyen gevşek" diye diye uğurladı bizi.

    Ne mi yaptım? Hiç bir şey.
    Sebep? Bunların kaybedecek bir şeyi yok beyler. Siz ona ne diyon amk deyip dövmeye kalkarsanız sizin başınız yanar. Onların kaybedecek bir şeyi yok. Ben döve döve öldürsem belki arkasından ağlayanı bile olmaz itin.

    2 kişiden korkacaksın. ilki çok güçlü ve zeki olan ikinci ise kaybedecek hiçbir şeyi olmayan ve aptal olandan.

    Tanrı Türk'ü korusun beyler. Bu itler Türk değil zaten bunu belirtmeme gerek bile yoktur.

    Edit: imla
    ···
   tümünü göster