/i/Videolar

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1
    The Flash izleyenlere armağanım olsun. Tamamen bana aittir yazı.

    Öncelikle bilmeyenler için açıklıyim. Flash lakaplı kişimin gerçek adı Barry Allen dır. Dünya 1 deki Harrison Wells denilen bir profösör parçacık hızlandırıcı denilen şeyi patlatmış olup barry ye süper hız vermiştir.

    Neyse işte en son yayımlanan bölümü 2. sezonun 19. böşlümü. izlryenler varsa eğer well in yeni bir patlatma yapacağını duymuştur herhalde.

    işte ben 20. bölümü ve sezon finalini anlatıcam. DiKKAT BU BÖLÜM SPOiLER iÇERiR!!

    20. bölümde yeniden patlatılıyor. barry, wally ve harrison ın kızı jessie hız kazanıyor ve bunlarda speedster oluyor. dünya 1 deki sisko nun kardeşi dünya 2 versiyonunda özellik kazanıyor ve zoom un tarafına geçiyor.

    sezon finali ise bunların hepsinin aynı anda savaşıp speedster ların yenmesiyle sonuçlanıyor. 3. sezonda ise black flash denilen en hızlı speedster barry yi kaçırıyor. ki en baştan izlemiş olan panpalarımız biliyordur ki barry 2023 de kayboluyor diye bir haber gözüküyor yapay zekalı robotta.

    Ben bu kadar emek verdim panpalar umarım beğenirsiniz. Siz sormadan ben yanıtlıyim. ben flash hayranı olduğum için hep araştırma yaptığımdan çıkardığım sonuçları sizler için topladım. daha önceki araştırmalarımın hepsi doğruydu güvenebilirsiniz yani bana.
    ···
   tümünü göster