/i/Tespit

  1. 1.
    +169 -5
    Bu huur çocuklarına hepimiz rastlamışızdır. Bana göre en akıllı birinci varlık insanlar, ikincisi sivrisineklerdir. Pusu kurma,yaz gecesi sinsiliği, lamba etrafı gibi taktikler kullanırlar. Böcek ilacı ile matrix yapma yüksek becerilerine sahiptirler. Kaçılışları yoktur ve her yerinizi kızartana kadar rahat bırakmazlar. Başlıyorum.

    1)Pusucu Sivrisineği : Bu benim favorimdir. Gece kulağınızda vız eder ve ani bir adrenalin salgılama yaşatır. Buradaki vızın anlamı gibtim belanıdır. Bütün yorganı üzerinize çekersiniz, milimetrik boşluk bile bırakmazsınız, fakat o çoktan içeri girmiştir.
    2)Komando Sivrisinek : Böcek ilacı kokusunu 3 metre öteden alır ve asla yakalanmaz.Bir kaç kere tutturursunuz fakat inanılmaz bir dayanıklılığa sahiptir. Sonrasında sizden bunun intikdıbını feci şekilde alır.
    3)Ya Allah Sivrisineği : Bu sinek doğrudan üzerinize uçar.Bir kaç kere tokatlarsınız fakat hafifliğinden dolayı hasar almaz. Boyutları nedeni ile gözünüz tam olarak yakalayamaz ve kendinizi savunamazsınız. Isırılmamak için evin içinde komik hareketler yapmanıza sebep olabilir.
    4)Kamikaze Sivrisineği : Bu sinek boyutuna rağmen çok fazla kan emebilir.O kadar çok kanınızı emer ki boyutundaki değişim gözle görülebilir. Aşırı derecede kaşıntıya sebep olurlar. Patlama ihtimalleri vardır.
    5)Dostçul Fakir Sivrisinek : Bu sivrisinekler adam gibi adamdır. Dostluk kurmuşluğum vardır. Laftan anlarlar.Bir kere korkutup kendinizden uzaklaştırırsanız yanınızda sabit şekilde durur. Eğer çok muhtaçsa ihtiyacı olduğu kadar kan alır ve bir daha bulaşmaz. Neredeyse hiç kaşıntı yapmaz ve çabuk geçer.
    Edit : Çugulayan sivrisinek yumurtası
    Edit 2 : Beyler sizin de eklemek istediğiniz iyi olan varsa yazın eklerim
    Edit 3 : Amk odamda 3 tane hayvan gibi sinek toplandı sürekli etrafımda dönüyolar biri demin kulağıma çarptı napmaya çalışıyo lan bunlar
    Edit 4 : Sorun yok zütlerine soktum terliği
    Sizden gelenler :
    1)intiharcı bin Sivrisinek : Sivrisineklerin çoğu bu tiptendir.Öleceklerini bildikleri halde sırf binlik olsun diye uğraşırlar sizinle.
    ···
   tümünü göster