/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +1
    Bu A ile telefonda baya konusuyoduk hep telefondaydik konu nerden buluyoduk bilmiyom ben anlamam pek zaten. Oyle boyle gidiyodu 6 7 ay filan ciktik heralde bilmiyorum o 6 7 ayda bir elin parmagini gecmeyecek kadar bulustuk bulustugumuzda ise malum iste oralari biliyosunuz.

    Buda böyle bitti iste kardeslerim. Sonra isin en can alici yerine geldik panpalar.. Tarih 3 mart 2014..

    Arkadasim vasitasiyla tanistik ogun. Ertesi gun bulustuk. Gercekten ne oluyodu bana o an.. cok degigib bir andi panpalar. O kadar guzelki anlatamam.. Oyle boyle tanistik.. Zaman su gibi akip gidiyoduki ben universiteye basladim bakin hikayenin basindan beri lan bile demedim ama bu üniversitenin anasini avradini soyunu sopunu dilimini gibeyim.

    Neyse. Bu kizin onceden sevdigi varmis ama ne sevgi.. bende sormustum benimi daha cok sevmistin onumu diye o demisti. Arkadaslar o ani dusunuyomusunuz hic ? Ugruna neler yapabilecegim kiz ? Ben tabi desteydim aglayarak ciktim siniftan. Derse geldim arkadan birj laf atti eger o cocugu orda gibseydim okuldan atulirdim liseye benzemez. Zor tuttular beni.

    Oyle boyle gecti iste. Ben sevdigim kizi aldattim sonra yediremedim vicdan azabi çektim ayrıldım. Baya bi ayrilip baristik. Simdi aramiz iyi sanirim. Ama uzuluyorum be panpalar aramiz bozuk gibi bugun o yuzden yazdum bu kadar yaziyi. Icimi dokmek icin. Ben bu kiz icin arkadasima yalvardim beni doktora gotur diye ilac icin uyusturucu icemem haram. Mecbur doktor kontrolunde olmali. Hayatimi sanki ona adamis gibiyim be panpalar kotuyum be panpalar.. okudunuz okumadiniz gercekten umurumda bile degil sadece yazmak istedim o kadar.. bekledigim tek sey sevgi arkadaslar o sevgi olursa eğer ne guzel olur..

    Iste ilk entry de dedigim gibi arkadaslar. Birisi mutluysa birisi mutsuzdur.

    Son olarak hersey icin ama hersey icin sonsuz hamd olsun Rabb'ime.. Kalin saglicakla..
    ···
   tümünü göster