/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +29 -4
    Evet beyler izmir'de yaşıyorum. Bilenler bilir burada Agora diye bir AVM var. Cumartesi günüydü. Saat öğlen 12 gibiydi. Minibüs geldi ben de bindim. Tek boş yer en arkadaki orta yaşlı bir adamın yanıydı. Oturdum, 3-4 dk falan sonra şöyle iki kız bindi beyler:

    Biri 1.70-1.73 civarı, zayıftı. Diğeri daha kısa, biraz da balık etliydi.(Bu da onun her dediğini ve yaptığını onaylayan, onun gibi olmaya çalışan kuyruk amk. Amaç uzun kızın benim yerime oturması)

    Uzun kızın altında kareli penti gibi bişey vardı. Kısa kızda da yine mini etek falan. ikisi de göbeği açık ve içini belli eden tişörtler giymişti. ikisinin de ellerine Iphoneler vardı. Kıl oldum bunlara. Bunlar arkaya geldi, ikisinin de surtında umursamazmış gibi görünmeye çalışan asi kız tavırları vardı.(U: Uzun kız, K: Kısa kız, B: Ben)

    U: Ayy şuna bak bizi görünce nasıl da kafasını kuma gömen devekuşları gibi cık cık cık..
    (Beyler sessiz söyledi ama benim duymamı istiyor huur.)
    K: Hıhı aynen!
    U: Boşver yaa. Ay tamam kardeşim sen de kalkma otur.
    dedi bana
    B: Her önüne gelene kardeşim deme annen bayağı hızlıymış derler kaldıramazsın. Sizin ailede genetik heralde
    dedim ve kızlar şok!! Şoför ani bir fren yaptı. Yanımdaki uyuklayan adam aniden uyanıverdi, ikili koltuklarda oturan teyzeler lezbiyen gibiş başlattı, şoför teybe Get Low koydu. Yanımdaki adam müzik eşliğinde dans etti ben de para yapıştırdım. En uç camkenarında oturan dede cebinden iki altın dildo çıkardı ve bunların amcıklarına ninjaymış gibi fırlattı. Kızlar yerde kıvranırken koltukların altında saklanan kediler kızları gibmeye başladı.

    Bu da böyle bir anımdır panpalarım. Şuku veya çugularınızı bekliyorum...
    ···
   tümünü göster