/i/Soruları Alayım

  1. 1.
    +6 -1
    allah yoksa dağları kim yarattı
    ···
    1. 1.
      +1 -1
      dağlar doğal afetler sonucu oluşmuştur ve hala dünya üzerinde binlerce dağ oluşum aşamasındadır ve bu süreç en az binlerce yıl sürmektedir.
      ···
    2. 2.
      +5 -1
      allah yoksa maymundan geldiysek neden kromozom sayılıramız uyusmuyo madem evriliyosak kanatlarımız neden cıkmadı 1 damla sudan nasıl sen oldun senı yoktan var edip ete kemiğe büründüren kim sen portakalda vıtamındın sımdı essek kadar adamsın
      ···
      1. 1.
        +2
        1.Maymundan gelmedik. hem maymunun hemde bizim ortak olan atamızdan geldik. Bu ata dediğimiz ne insan ne maymundur.

        2.Canlılığın çeşitlenmesi kromozom sayılarını değiştiriyor elbette. Yani bunu sağlayan çeşitliliktir.

        3.Evrimi araştırmamışsın kardeş. Evrim ortama ayak uydurmak demektir. Atalarımızın kanatları olsaydı şuan bizimde olurdu. Mesela ilk cevapta söylediğim ortak atanın kanadı olmuş olsaydı şuan bizde dahada gelişmişi olurdu.Ama olmadığından bizdede yok. Ayrıca hiç olmayacak diye bir kaidede yok. Gelişen teknoloji sayesinde insanlar genetik mutasyona uğratılırsa zaman içerisinde kanatlı insanlarıda görebiliriz fakat pekte kullanışlı olmayacağını söylemek isterim çünkü normal bir ağırlığa sahip insanın örneğin 75 kg. havada güzel bir şekilde süzülüp yükselebilmesi için kanatlarının genişliği bir ucundan diğer ucuna nereden bakarsanız en az 8-10 metre olması gerekir.

        4.Evrende sayamadığımız kadar galaksi ve her galakside yine sayamadığımız kadar yıldız var. O yıldızların büyük çoğunluğunun etrafında dönen gezegenler var. Kimisi gaz devi kimisi kayaç gezegen. Kimisi venüs gibi sıcak kimisi dünya gibi yaşama uygun. Gezegenlerin oluşum süresi ise milyarlarca yıl sürer. Bu süre içerisinde 3-5 saniyede bir damla sudan canlının oluştuğunu sanmanız çok büyük bir yanılgıdır. Dünya üzerindeki suda sadece bakterilerin türemesi milyonlarca yıl sürmüştür. Yani sizin sandığınız gibi basit birşeye indirgenemez bu olay.
        ···
      2. 2.
        0
        mert01x her şeyi anlatlatmış ama bi özetliyim eğer canlının evrime ihtiyacı varsa veya zaman için ortama uygun olanlar( zamanla evrimleşmiş) sadece hayatta kalır.
        ···
   tümünü göster