1. 1.
    -3
    Oncelikle burdan baslayalim. Bu eksileyenler tamamen dar goruslu kisiler. Neden diyecekseniz okudugu birkac tarih kitabıyla burda ahkam kesiyor (8. Sinif inkilap tarihi ve haturlamiyorum ama lisedede vardi ataturk dersi sanirim)

    Okuyun arastirin.. Bakın simdi söyle birsey dusunelim. Ingilizler ataturke emir versin ataturk uygulasin her istedugini yapsin bu durumda ataturk ülkeyimi kuruyor yoksa onlarami calismis oluyor sizce ingilizlerin oylesinemi emir verdiklerini saniyorsunuz ego tatmini icin mi? Bu sadece baslangic simdi derse gidiyorum. Geldigimde yazacaklarima iyi bakin. Ataturk islam dusmani bir insandir. Ingiliz usagidir.
    ···
    1. 1.
      0
      Seni doğuran anayı, ananın amından çekip çıkaran ebeyi, doğduğuna sevinen babayı zütlerinden ayrı ayrı gibeyim huur taku
      ···
    2. 2.
      0
      Cok dar goruslusun akp asigi bir insan degilim ama siz akplilere demediginizi birskmiyosunuz. Guya akpliler dar goruslu oluyor emin olunki sizin kadar degildir. Burda siyaset yapamazsin bile sen cunku ne desem kufur edeceksin diyecek birsey bulamayinca yazacaklarimi iyi oku.
      ···
   tümünü göster