/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +17 -2
    Sözlüğümüzde bolca 1.90 üstü 95 kilo yazar bulabilirsiniz.

    Çoğunluğu 3 sene taks 4 sene kafes dövüşü 6 sene yüzme 2 yıl muay thai 5 yıl vücut geliştirme yapmıştır.

    Sözlüğümüzde şizofren arıyorsanız ve pgiboloji okuyorsanız bu yer tam size göre. Sözlüğün %66'sı one dio'dan çözdüğü testlerle borderline personality disorder, şizofreni hastası olduğunu zaten kabul etmiş vaziyette.

    Ziyaret mi var ? Burası tam size göre. Anancılar birliği her daim bir tuş yakınınızda.Üstelik 7/24 servis veriyorlar.Ücret te sadece bir nick6.

    Biraz korkmak, gerilmek mi istiyorsunuz ? Doğru adres.Her 100 yazardan 42'si cin cağırmış,8 yıl satanist ayinlerine katılmış ve Yahudi hahamlarla 5 yılını geçirmiş durumda. Hikayelerinden anlarsınız.

    Bim'e girdiniz ve kasiyer size ayar mı verdi ? Korkmayın! Burda okuduğunuz ayar başlıklarıyla artık havada uçan sineğe bile ayar verebilir, çevredeki teyzelere twerk yaptırıp kendinizi evinize omuzlar üstünde taşıtabilirsiniz.

    Siyasi ufkunuzu açmak istiyorsanız burası tam size göre !
    Herkes siyaset adamı burada. Yahudilerin planlarını ifşalayanlar mı dersiniz, ülkeyi kurtaranlar mı dersiniz hepsi siyaset altincimizde mevcuttur.

    Yalnız ve çaresizmisiniz ? Eskisi kadar olmasada dertleşme altincisine entry girebilirsiniz.Şansınız varsa 1-2 kişi sizi dinler yol yordam göstermeye çalışır.
    ···
   tümünü göster