/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +2
    Dün gece saat 10 sularında gittim parkta oturuyorum. Yaktım sigaramı ağaca yaslandım. Huzurun ortasındayım. Bi amca geldi yanıma oturdu işte konuşmaya başladık. Kendimden büyükleri daha olgun ve bilgili gördüğümden onlarla sohbet etmeyi severim.
    Neyse konuştuk falan sigara uzattı içiyoruz aileden açıldı konu karısı hastaymış ankaradaymış 20 gündür abazayız çihuhaha diye güldü. Bende güldüm falan. Adam sex anılarına girdi amk. Anlatıyor işte geçen gene oturuyom kamelyada kızın biri geldi yanıma diyo gibecektimde diyo bakiredir diye ellemedim diyo gene avuçladı falan ama diyo huur evladı.
    Sonra dediği bi laf beynime kan sıçrattı orda oğlan olsa affetmezdim oğlanın kızlığı yok bişey yok demi dedi. Bende evet dedim napiim amk. Sonra saati sordum 22:25 mi ne dedi geç olmuş gidiyim ben dedim tamam dedi. Bu arada bunlar zarftı memurum ben dedi bende güldüm amk amca herkes kaldıramaz dedim yapma kimseye dedim hadi oğlum hadi dedi iyi geceler iyi bi çocuksun dedi. Da ben pek inanmadım amk az daha 36 cm haşmetliyi ağzıma verecekti. Gecede kabuslarıma girdi oç. Neyse buda böyle bir anımdır bu arada adam fotoğraftakinin aynısı sadece bıyıkları az daha düzgün.
    ···
   tümünü göster