/i/Televizyon

Sözlüğün renkli altincisi.
  1. 1.
    +159 -60
    Bu gün dünyada kaç milyon çocuk varsa neredeyse hepsi de çizgi film izleyerek büyüyor. ben de dahil. neden ? çünkü analar babalar çocuklarını başından savmak ve kendi işleriyle meşgul olmak için tvyi açıyorlar ve çocuğu onlarla oyalıyorlar. yani tvlere bakıcılık yaptırıyorlar. peki anneler babalar çocuklarını çizgi film izlesinler diye mi dünyaya getiriyor ?

    bu gün çizgi film izleyerek büyüyen çocuklar gerçek yaşamdan kopuyor ve büyüdüğünde izledikleriyle gerçeklerin farklı olduğunu görünce bocalıyorlar çünkü gerçek yaşamla çizgi filmler çok farklı. heleki günümüzde illuminate bu sektörü çocukları aptallaştırmak için kullanıyor cinsel organları çizgi filmin sahnlerinde sağa sola yerleştiriyor izleyen çocuk büyüyünce sapık oluyor.

    bundan 10 sene önce pokemon adlı çizgi filmi izleyip etkilenip kendini pikaçu sanıp balkondan aşağı atlayan çocuğu duymuşsunuzdur. bu çocukların ne kadar etkilendiğine ilişkin sadece bir örnek.

    tarihteki büyük adamlara bakalım hangi bir osmanlı padişahı çizgi film izleyerek büyümüş ? atatürk ? fatih sultan mehmet ? daha bir çok büyük adam. onlar çocukluktan beri hayatın şartlarına hazır yetiştirilmiş ve iyi bir eğitim almışlar o yüzden de çok zekiler.

    eğer ileride çocuğunuz olursa ondan kurtulmak ve onu aptallaştırmamak için ona çizgi film izletmeyin çok büyük bir iyilik yapmış olursunuz. hatta hiç çocuk yapmasanız daha büyük bir iyilik yaparsınız. temelleri sağlam atılmayan bina her zaman çöker.

    kamuoyuna duyuru :
    ilginize teşekkürler arkadaşlar yorumlar güzel elleriniz dert görmesin.

    padişahın devrinde çizgi film mi vardı diye çok eleştiri gelince kendimden şüphe ettim savunmak zorunda kaldım. padişahın devrinde çizgi-film var demedim iyiki de yokmuş zaten olsaydı ve padişahlar böyle yetiştirilseydi fatih sultan mehmet han istanbulu fethedemezdi emin olun. fsmh 13 yaşında yani çocuk dediğimiz bir yaşta tahtın başına geçip ülke yönetmiş bir insandır. daha sonra 18 yaşında tekrar geçmiş tahta. düşünün o yaşta ne kadar olgun olduğunu. mesela efendimiz hz muhafazid de çocuk yaşta tüm yaşıtları otla böcekle oyun oynarken o oynamaz değerli şeylerle meşgul olurmuş. hatta onu yetiştiren amcası şaşıp kalırmış ne kadar değişik bir çocuk diye. onlar saçma sapan şeylerle büyümedi yani onu anlatmaya çalışıyorum.

    bir de hayal gücünü geliştirir gerici misin falan demişler bana. insanlar tabikide çizgi film de izleyebilir tamam da beyin gelişimine yararlı olanlar varsa izlesin fakat günümüzde böyle çizgi filmler insanları aptallaştırmak için üretiliyor bunu bilmeyen 18 yaşında bir birey kendini köprüden aşağı atsın hiç boşuna yaşamasın yani. ayrıca kitap okuyan çocukların hayal gücü beyinsel gelişimi daha iyi bir duruma gelir. cahillik başa bela diyerek hepinizi saygıyla selamlıyorum.
    ···
   tümünü göster