/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +12 -1
    Hepimiz işlerimizden, okulumuzdan çıktıktan sonra ofiste buluşalım demiştik pmden. Bende uzun süredir görüşmüyoruz diye geleceğim dedim. Serkan akşam üzeri aradı beni. Konuşma şöyle.

    S: kanka nağber yha
    B: iyidir dostum senden naber.
    S: iyidir zumqi geliyor musun?
    B: evet geliyorum aga var mı alınması gereken bişey?
    S: valla pampa biz ofise geçerken pasta ve kolayı almayı unutmuşuz. Biliyorsun kutlama var bugün, Rica etsem alır mısın kumki?
    B: (iç ses; hay senin dıbına koyayım, soran ağzımı gibeyim, Serkan senin de babanın düşmanlarını gibeyim, yağlı saçlı bin)
    Tamam aga alayım, ayıpsın.
    S: tamamdır qumqi aeo bekliyoruz öpüldün. ( o pis ağzıyla öpüyor birde)
    B: tamamdır.

    Beyler pastane bulmak için yarım saat dolandım, bir yandan da Allah ne verdiyse sövüyorum bine. Neyse buldum sonunda, daldım içeri.
    B: kolay gelsin, pasta alacaktım.
    P: kaç kişilik olsun?
    B: ( iç ses; şimdi bunlar en az on kişi vardır amk. Ne versen yer bunlar. Parada gidecek hay gibeyim nerden sordum bişey lazım mı diye. En iyisi bu en ufağı neyse onu almak birde mum dikmek. Bunlara çok bile amk)
    iki kişilik alayım bir de mum, varsa litrelik kola.

    Ofise geldim, bunlar aç köpek gibi bekliyorlar amk. Serkan geldi hemen hoşgeldin zumqi dedi öptü. Sonra direk pastaya attı elini. Aldı paketi açtı ve pastayı görünce o surat ifadesini görmeniz lazım beyler ahahahaha.
    Sonra bozuntuya vermedi tabi yaktı mumu verdi elime telefonunu, hadi fotoğraf çek kumqi dedi. Selfie mi demeye kalmadan, arka kameradan çek kumqi daha kalite çıkıyor twittera atçam dedi.

    işte böyle beyler. Bu da böyle bir anımdır demek adettendir.
    ···
   tümünü göster