/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +43 -2
    Olay 5 yıl öncesine dayanıyor kardeşlerim. Şuan hala etkileri devam ediyor aslında ama pek umursamıyorum. Başlıyorum.

    ---

    5 yıl önce yaz mevsiminde babam ile birlikte denize gitmeye karar vermiştik. işte o akşam hazırlıklarımızı yaptık, deniz yatağı, pompa, güneş kremi gibi lazımlık şeyleri çantamıza koyduk uyuduk. istanbulda oturuyoruz bu arada. Neyse sabah namazını kılıp eşyaları arabaya taşıdık ve yola koyulduk. Henüz nereye gideceğimizi kararlaştırmamıştık. Yolda giderken babam Şile'de güzel bir plaj var dedi oraya gidelim dedi. Tamam dedim işte yolda klagib radyo açık poğaça ve meyve suyu ile yola koyulduk.

    Plaja vardık adını vermek istemiyorum orada olan varsa korkacaktır çünkü. Araştırırsanız bulursunuz plajı kolay şekilde. Neyse beyler suyu acayip temiz ben sıcaktan bunalmışım amk direk denize atladım. Yüzüyorum baya iyi biliyorum yüzmeyi. Ama ben rahat yerleri sevdiğimden dolayı salak gibi plajın ıssız köşesine doğru ilerledim.Lan arkama bir baktım çok ilerlemişim hani sanki birden ışınlanmış gibi çok kötü hissettim bir tane insan evladı yok o derece. Zaten kumsalı bölmüşler sadece yüzerek geçebilirsin. Neyse direk bölünen kumsala çıktım. Toprağı daha yumuşaktı su daha çok gelgit yapmış sanırım. Neyse beyler olay şu dıbına kodumun yüzüğünü farketmemle başlıyor. Lan yürürken yüzüğü farkettim parlıyor güneş vuruyor.Ama yüzükte ne yüzük böyle padişah yüzüğü gibi taşı falan var. işte aldım inceledim sonra yüzüğü parmağıma taktım, babamın olduğu kumsala gitmek için denize atladım yüzdüm.

    Babam neredesin lan rus falan mı düşürdün hehehe diye gülmeye başladı. Bende güldüm işte kurulandım yüzüğü incelemeye başladım. Babamda denize girdi o ara. Beyler yüzüğü kurcalarken altında arapça yazı gördüm. Ne yazdığını anlamadım ama okuyabiliyordum ve okudum. işte o yasaklı cümleyi söylemişim beyler her tak bundan sonra başladı.

    Devamı gelecek 1 kişi dinlese yine yazıcam. Olaylar hala devam ediyor ufakta olsa. Çok şükür iyiyim alıştım artık. He diyeceksiniz ki niye daha önce anlatmadın. Çünkü kafamı toparlayamadım beyler.Bu yüzük yüzünden ailem sevgilim falanda girdi işin içine.

    Rez alın bir sigara yakıp geleyim.
    ···
   tümünü göster