/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +18
    Eğlendik bayağı denizde. Sonra akşam 4 gibi evin yolunu tuttuk. Tabi yüzük parmağımda hala baya sevdim yüzüğü. Aynı Frodo gibi oldum beyler bağladı sanki yüzük beni amk. Neyse eve geldik klagib oo yanmışsın muhabbetleri. Yanıcaz tabi amk kaç saat denizdeyiz güneşin altındayız. Sonra ben yorgunlukla erkenden uyuyakaldım ve çok klişe olacak ama rüya gördüm. Rüyayı anlatıyorum beyler biraz uzun olacak çünkü çok ayrıntılıydı.

    Beyler şimdi şöyle düşünün. Ben uzaktan kendimi izliyorum rüyada. Yani uzaktan bakıyorum kendime. Plajdayım işte yüzüyorum. O ıssız bölüme geçmişim.Tam yüzüğü alıcam ki bir sürü çığlık duyuyorum. Tabi yüzüğü alan kişi yani gerçek ben duymuyor hiçbir şey. Sadece rüyada olan ben yani uzaktan izleyen ben duyuyorum çığlığı. Ya kafa gibtim sanırım bakın şöyle anlatayım. Kendinizi uzaktan izlediğinizi düşünün amk işte öyle.
    Neyse yüzüğü alıyorum bir sürü gölge beliriyor. Yaklaşık 500 tane falan var yani. Yüzüğü parmağıma taktığım anda gölgeler beni takip etmeye başlıyor. Neyse babamın yanına geçiyorum işte aynı gerçek olduğu gibi ekgibsiz tamı tdıbına görüyorum her şeyi. Babamın espirisi bile duyuluyor. Sonra yasaklı cümleyi okuyorum tüm gölgeler çıldırmış gibi uçuşuyor böyle sanki felaket geliyormuş gibi korkuyorlar. Sonra uyanıyorum beyler. Terler içinde kalmışım yüzük hala parmağımda ama parmağım morarmış o derece hissetmiyorum parmağımı. Yüzüğü parmağımdan çıkarıp masanın üstüne koydum.

    Sabah oldu dün gibi hatırlarım hala olanları. Acayip susamışım beyler dilim damağım yapışmış. Anneme seslendim su getir diye. Neyse annem getirdi suyumu tekrar geri gitti. içtim bardağı masaya koydum. Sonra kapı tıkladı lan yine annem su getirdi. Anne içtim dedim yok oğlum getirmedim ki ben sana su dedi. Anne içtim aha bardak orda diyip masaya doğru bir baktım bardak mardak yok. Başımdan aşağı kaynar sular dölküldü beyler. Nasıl korktum o korkuyla annemin ayaklarına baktım sorun falan yoktu. Annem beni izliyor ne yapıyor bu aq malı diye. Neyse o tedirginlikle gerçek annemin getirdiği suyuda içtim. Herhalde rüyadır dedim amk dalmışımdır dedim başka açıklaması olamaz.

    Devam edicem rez alın.
    ···
    1. 1.
      0
      Rezerved
      ···
   tümünü göster