/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +17
    Yattım o gece yine yerime. Babam tembihliyor eğer bir daha öyle söversen camdan aşağı atarım seni pekekent diye. Telefonu sorarsanız tuzbuz olmuş amk. Neyse her zamanki gibi rüya gördüm. Rüyayı şöyle anlatayım.

    Yine uzaktan kendimi izliyorum gençler. Aşağıda bana küfreden siyah gölgeler bende onlara ediyorum camdan. Aynı şeyler oluyor ama bir şeye dikkat ediyorum. Yüzüğü attığım anda aşağıdaki gölgeler gülmeye başlıyor.

    Sabah uyanıyorum işte sevgilim aramış mesaj atmış annemin telefonuna. Bana ulaşamamış telefon pert ya amk. Annem biliyor çıktığımızı işte. Mesaj atmış okula beraber gidelim anlatacaklarım var diye. Tamam dedim aldım evinden okula doğru yürümeye başladık başladı anlatmaya.Bu arada sevgilimin dayısı üfürükçü beyler hoca işte. Bilgili bir abimiz ona buradan çok teşekkür ederim. Neyse anlatmaya başladı sevgilim. S-sevgilim B-ben

    S: Zamqi seni yine rüyamda gördüm ne haltlar yiyorsun lan sen?
    B: Anlat ne gördün yine
    S:Beni boğmaya çalışıyordun amk arkanda bir sürü gölge kulağına bir şeyler söylüyordu
    B: Rüyalar tersine döner sen beni boğcaksın demekki ahaheheah
    S:Sus dinle bi.Dayımı aradım hiç hayra alamet değilmiş bu rüyalar okul çıkışı gidicez
    B:Tamam be tamam

    Burada tamam dememin sebebi beni aile bireyleriyle tanıştıracaktı :D.Neyse okula geldik. Hocalar beni sevmiyor beyler hep laf atıyor anlamış değilim bir yüzük kayboldu diye beni bin ilan etmişlerdi amk. Sorular sorup duruyorlardı. Hiç anlam veremedim arkadaşlarım falan beni sevmiyor gibiydi amk. Neyse okul bitti ben sevgilimle Ali dayının yolunu tuttuk. Hiç konuşmadım heyecanlıydım acaba nasıl tanıştıracak beni ailesiyle. Beyler bu arada sevgilimin oturduğu bina aile binası. Üst katta sevgilim Nisa'nın ailesi, alt katlarda ise dayıları ve dedesi. Yani beni hepsiyle tanıştıracaktı.

    Evlerine geldik tam girecektik Nisa bana dönüp şu kedi seni çok sevdi herhalde dedi.Lan amk bir döndüm arkamda irice siyah bir kedi. Hemen dayına gidelim dedim kediyi göstericem çünkü. içeri girdik işte çıktık dayısının katına. Dayısı açtı kapıyı böyle nur yüzlü kankalar sakallı bir abimiz. Sevgilim beni nasıl tanıtcak diye merak ederken Ali dayı sen nesi oluyorsun Nisa'nın dedi.Tam arkadaşı diyecektim ki Nisa sevgilim oluyor dedi. Mutlu oldum amk iyi başlangıç yapmıştık. Neyse anlat bakalım dedi ne geçtiyse anlattım.

    Kankalar devam edicem rez alın.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster