/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +12
    Beyler tam o sırada pencereye kuş kondu. Kumruydu sanırım. Dayım pencereyi açtı bizi çıkardı odadan biz salonda beklemeye başladık. Nisa'ya soruyorum ne yapıyor dayın diye.Ben alışığım misafiri gelmiştir dedi.Lan tırstım amk öylece şaşıra şaşıra duvarları izlemeye başladım. Evin kenarlarına su koymuş yanına değişik şeyler yazmış. Dayısının da öyle varlıkları varmış beyler. Hatta o sırada içeriye kedi girdi ben Nisaya sordum tabi. Normal kedi dedi ama inanmadım kankalar. Bunu dayıya soracaktım. Neyse içeriden dayı çağırdı bizi. Senin varlıklar bana misafir oldu dedi. Birden korktum beyler, oturdum dinlemeye başladım. Dayı anlattı:

    ... kabilesi sana bağlı oğlum. Rahat ol çok iyi varlıklarmış müslümanlarmış,(Kabile adı veremem beyler burada birisi büyü işleriyle falan uğraşıyordur çağırır bağlar kendisine)
    Ama diğer kabile ile kan davaları varmış sen tehlikedeymişsin. Diğer kabile daha az ama daha yüksek mertebeliymiş. Abdestli gez namazını kıl ben size yardım edeceğim şimdilik yapacağım bir şey yok. Olaylar devam ederse tekrar gel.

    Beyler rahatladım lan beni koruyan muska, varlıklar vardı. Sevmiştim bu işi ama başıma geleceklerden habersizdim. Hiç sorunsuz 1 sene geçti. Hala bazı şanslı anlarım oluyordu.

    ilgi gelsin biraz rez alın boşuna yazıyormuşum gibi geliyor
    ···
    1. 1.
      0
      Bana at o pm yi zamqiii
      ···
   tümünü göster