/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    +8
    Nisa acayip korkmuş beyler evdeki kedilerin hepsi delirmiş gibi kendini duvara vurmuş ve ölmüş.Ali Dayı ağlamaya başladı beyler benim yüzümden Ali Dayının çocukluk arkadaşları, ona itaat eden varlıkları ölmüştü.Ali Dayının tansiyonu düştü hastaneye kaldırdık.2 gün hastanede yattı beyler. Düşman kabileden 1 varlık Ali dayının 6 varlığını öldürmüştü. Sadece 3 tane kedi canlı yaşıyordu. Yani 9 dostundan 6 sını kaybetmişti. Beyler size komik gelebilir ama adamın dedesinden kalma bunlar. Yani ciddi bir bağ var aralarında çok iyi dostlarmış. Neyse hastaneden çıkardık Ali Dayıyı.Ben çok üzüldüm özür dileyip durdum özür dileme dedi o şerlileri başımızdan atacağız dedi.Ama çok güçlüler dedemin köyüne gidip akıl almam lazım dedi. Dedesi ölmüştü kimden akıl alacak diye düşündüm durdum.

    Bursada beyler dedesinin mezarı.O gün öyle geçti tabi. Sabah yola çıkacaktı bende geleyim dedim itiraz etti baya üsteledim kabul etti. Köyün ismi bilindik aslında Bursalı olan varsa bilir, uç bir yerde hatta çok acı su akıyor köydeki bir çeşmede. Neyse kardeşler köye vardık. Eski bir eve doğru yürümeye başladık. Evin önüne geldik Ali dayı sen dışarda bekle dedi. içeri girdi yarım saat sonra falan elinde siyah bir poşetle çıktı. Burayı iyi tarif etmem gerek anlamadığınız yer olursa sorun beyler.

    Dedenin mezarı başına gittik Fatiha okuduk. Sonra Ali Dayı dedenin mezarından 10 metre falan ötede elindeki siyah poşetten çıkardığı arapça yazılı kağıtları yaktı. Dualar etti bildiğimiz duaları. Sonra o ateş daha da alevlendi. Beyler ben biraz geride bekliyorum. Ali dayı oturdu toprağa muhabbet ediyor birileriyle.Lan korktum bende gittim Ali dayının yanına, selam verdim oturdum. Beyler ister inanın ister inanmayın artık size kalmış bu.2 tane yaşlı dede ormanın derinlerinden çıkageldi. Selamımı aldılar oturdular sohbet etmeye başladık. Olanların hepsini anlattık Dayı ile birlikte. Sonra bitirdik konuşmamızı.Ali Dayı kalktı ayağı gel dedi arkana bakma dedi kalktık Ali dayının dedesinin mezarına doğru yürüdük...

    Devam edicem
    ···
    1. 1.
      0
      köyün adi ney bursaliyim
      ···
   tümünü göster