/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +43 -2
    ne kadar eminsiniz cennete yada cehenneme gideceğinizden lan dünyada ne kadar kötü şeyler oluyor farkındamısınız, bizler ise bir arada kalmışlık, yolunu bulamamış yada bulduğunu sanan kişileriz.
    şunu aklınıza sokun birkere islam bilime çok önem vermistir ve islamla bilim ayrılmaz bir ikilidir.
    şimdi başlığı açan hewal yazmış milletin kazını taciz eden eli uzun küfür eden ama müslüman(sözde müslüman) olacağıma dünyanın kaderini değiştirmiş bir bilim adamın düşüncesine sahip olurum(ataist).
    şimdi şu algıdan kurtulun islama göre müslümanlar cennete gider işte enişte, newton gibi dünyanın kaderini değiştirmiş insanlar sırf müslüman olmadıkları için cennete giremez...

    En’am-115. Rabbinin sözü hem doğruluk, hem adalet bakımından tamamlanmıştır. O’nun sözlerini değiştirebilecek hiç kimse yoktur. O, (her şeyi) hakkıyla işitendir, bilendir.

    yani diyorki o gün geldiği zaman insanlar diriltirip sorguya çekildiği zaman o kadar mükkemmel bir adalet olcakki HiÇ KiMSE HAKSIZLIĞA UĞRADIĞINI DÜŞÜNMEYECEK. onun için ben Allahın adaletine güvenirim kardeş sen bence siyasetin ve cahilliğin çevremizde yaptığı tahribattan dolayı inanmıyorsun yoksa iyi çocuksundur illaki *
    ···
    1. 1.
      +1
      Ki ayrı panpa bastım şukunu haklısın
      ···
    2. 2.
      0
      Aranan kan işte bu panpa
      ···
    3. 3.
      0
      Aranan kan işte bu panpa
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster