/i/Sosyal Medya

Sosyal medyanın altın çocukları!
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +189 -26
    Edit: trend olmusuz la
    Edit2: çoğu kişi pintipanda nerde yazmış. detaylı izlemediğim için yorum yapamayacağım.

    Selam panpalar. Son günlerde youtube hakkında başlıklar açılmaya başladı. Güzel şeyler yazmış arkadaşlar ama çok az youtuberı konu almışlar. Yazı tahminen uzun olacak söyleyim şimdiden. Kişisel yorumlarım olacak, sallamayın hemen.

    Muratabigf: Hepimiz onu seneler önce maskesiyle ve küfürleriyle tanıdık. Ancak son 1 senede maskesini çıkarttı ve "seviyeli" ortama uyum sağlamak için küfürleri de azalttı. Benliğinin kaybettiğini düşünüyorum.

    Orkun Işıtmak: Kendisini oyun videoları çektiği zamanlar hiç sevmezdim. Pewdiepie'a çok özeniyordu. Oyun videolarını bırakıp değişik içeriklerde video koymaya başlayınca çok daha geniş kitlelere hitap etti.

    Oğuz Sasi: Sanılanın aksine şizo değildir. Esaslı adamdır ve gerçek "youtuber" bu şahıstır. Büyük yatırımlar yapmıştır. Takip edenler komik anlar 1-2-3'ü bilirler. bu adam için üşenmeden yaptım.

    Enes Batur: izleyici kitlesi 0-15'tir. Çok çabuk zamanda büyüdü. Bu büyümenin verdiği etkiyle züt kalkıklığı yaşamıştır. Hatta younow'da burak oyunda ile "sen daha çok izleniyosun, benim takipçim fazla" diye tartışmışlardır.

    OHA-YAPYAP: izleyici kitlesi çoğunlukla ilkokula gider. Hatta bu kanalın videolarını izleyip okulun bahçesine el yapımı bomba atan çocuk bile var. Başlarda güzel içerikler üretseler de, çok fazla aptalcana ve kolaya kaçıp birbirinin aynısını videolar koymaya başladılar.

    Oyun Delisi: Tamer Yeşildağ'ı, Turuncu Levye'den beri takip ederim. Çok eğlenceli bir kişiliği var ama abone sayısında absürtlük var. Bot olma ihtimali yüksek.

    Ekin Kollama: Güzel ve bilgilendirici videolar üretmektedir. Her yaşa hitap eder kendisi. Ancak TAA tiplemesinden sonra kendisini youtube'un komutanı zannetmektedir. Beraber video çektiği kişilerde de bu durum söz konusudur. Kendisinin hatta hangi kanal bot hangi kanal değil diye canlı yayında açıklama yapmıştır. O kadar komutan yani.

    Ekin Soyar-Vivox: izleyici kitlesini ilkokullu ve liseli kızlar oluşturur. Emin ile olanlardan sonra ne mal olduğu görülmüştür. Hatta yetenek sizsiniz'e katılıp olayları yalan bir dille anlatıp kendini rekldıbını yapmıştır. Geçen günlerde de emin'le barıştığını açıkladı. çocuk dalga geçiyor resmen amk. Vivox tv ise tamamen rezalet. Yaptığı "şakaların" hepsinin fikrini çalmıştır. Üretmek adına hiçbir şeyi yok bu arkadaşın. Hatta Cihan Kosif'in bomba şakasından günler sonra, türkiye'deki ilk bomba şakası diye videosunu yayınlamıştır.

    Burak Oyunda: Nam-ı diğer bot oyunda. Bu çocuğun bot olduğunu anlayamayan yoktur heralde. Videolara sinir bozucu radyocu sesiyle giriş yapar. izleyici kitlesi 0-12 yaştır. Oyun oynamaktan başka bir şey yapmaz.

    Kafalar: Son aylarda çok büyüdü bu arkadaşlar. Videolarında eğlenmemek elde değil. Geleneksel kışkırma ile zirve yapmışlardır.

    Hayrettin: Şaka ve eğlence kanalı budur arkadaşlar. Son derece kaliteli şakalar hazırlamaktadır. Son 1 senede youtube işine çok fazla ağırlık verdi.

    glaxycs: olağanüstü bir cs go oyuncusudur. çok rahat bir kişiliğe sahiptir. kendisini"youtuber" demek zor. iş olarak görmüyor youtube'u. O yüzden abone sayısı 50binlerde takılmıştır.

    Thetabetaplays: Youtube türkiye izleyicisinin ne kadar salak olduğunu gösteren nadir kanallardan biridir. CS:GO'da Silver 5 iken(750 rekabetçi maça rağmen) tavsiye videosu çeken lowlardır. Yetenek adına hiçbir şeyleri olmadığı için, cs:go'da bahis, kumar gibi şans oyunlarına yönelmişlerdir. %50 ihtimali olan şans oyununda bile taktik verirler. glaxycs üzerinden çok fazla prim yapmışlardır. bir zamanlar glaxycs bunların 10 katı abone sahipken, thetabeta ikiye katlamış durumda. müsadenizle böyle işin amk.

    MUA: vol40'la omegle kariyerini noktalamıştır. Son bir ayda omegle harici videolar koymaya başladı. Çoğu "youtuber"dan esaslıdır. En azından içimizden biri.

    Oyungezer: Enis Kirazoğlu'ndan sonra gerçek bir youtube kanalı olmuştur. Bu adam gelmeden önce abone sayısı 50bin civarlarındayken, şu an 140bindir. FiFA serisi videoları gayet hoştur.

    Ruhi Çenet: Bana göre youtube'taki en "overrated" kişidir. ilk videolarında sadece sesiyle ya da yazıyla ilginç konular hakkında bilgiler verirdi. Şimdi ise kendini gösterek videolar üretiyor. Korkunçlu konularda video ürettiği için kendini badalamenti don tano sanıyor. milet de öyle olduğunu düşünüyor. kendisine az video atıyorsun diyen kişiye, en azından 2-3 dakikalık boş video atmıyorum diyerek mediakrafta diss atmıştır.

    CihanKosifTV: VivoxTV'ye göre daha kaliteli şakalar yapar. Türkiye'ye ilk avrupai şakaları getiren kişidir. Çok çabuk büyümüştür.

    Aras Karafil: Bunun kadar trollü yoktur heralde. Kendisi biraz delidir. Videoları gayet eğlencelidir. Her gün dayak yemediğini dua etsin.

    Tepkikolik: React kanalının konseptini çalıp Türkçe'ye çevirmişlerdir. Aralarında iyi yorum yapanlar vardır. Her videoda eline kahve alan adam(Can) çok itici geldi. Ayrıca konu kendisini ilgi çekici gelmediği için videonun her saniyesinde(Pokemon GO videsu) çok saçma diyen bir genci barındırır(Yaren).

    Educatedear: Çoğu kişi ismini okuyamaz. Videolarında büyük emek vardır. Mizah seviyesi 10 numaradır. Gülmeniz garanti diyebiliriz.

    Şimdilik aklıma gelenler bu kadar. Eklemeler yapabilirim.
    ···
   tümünü göster