/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +70 -22
    Arkadaşlar dün recep dexer erdogan ölse ne olur neler yasanır 1 gün sonra gibisinden başlık acmış yorumlarınızı almak istemiştim ve gelen cevaplara baktıgımda gördüm ki erdogan ölse oh kutlarız arabalarla cıkar gezeriz şu bu demişler öncelikle şunu diyiyim ak partili degilim.
    Arkadaşlar bugun tayyibin öldügü haberi gelse emin olun tüm tv kanalları o gibtiri taktan programlarını durdurup özel haber yayınları acar ve türkiyede ki (halk tv vb.) kanallar haricinde tüm kanallarda büyük üzüntüyle bu haber servis edilir A haber vb. kanallarda aglayan sunucular mı dersiniz kanal d show star gibi kanallarda canlı yayına baglananların aglaması mı dersiniz büyük bir üzüntü olur herkez davutoglunun yapacagı acıklamalara erdoganın eşinin konusmasını bekler o öyle arabayla cıkar gezerim diyenlerede Ak parti başta iken deil araba ile dışarı cıktıgında yüzünde gülücük olsun zütünden kan alırlar Net yani neyse
    Sonrasında tvler davutoglunun yapacagı konusma için son dakika başlıkları açar ve Davutoglu konuşmasının başında dik durmaya çalışır aglamamaktan bahseder(dinde oldugu için) ama oda aglar ülkede yas ilan edildigini söyler artık kaç gün onlara kalmış.
    Böyle biter mi bitmez Azerbaycandan tut somali filistin vb.(bunlar kesin olanlar) oralarda da yas ilan edilir. tüm dünya çok üzüntülü olduguna dair haberler alınır arapların tv kanallarında aglayanlarda olur emin olun.
    Tabi ülkemizde kendini bilmezler cıkıp kutlamaya çalışır .ddd onlara linç girişimi olur ülkede bu olaylar artar.
    PKK kutlama yapar. Herkezin aklına medya yüzünden bundan sonra ne olacak davutoglu başında erdogan gibi biri olmadan yapabilecek mi gibi sorular olur.
    Özet:ORTALIK Karışır hemşerimm..
    ···
   tümünü göster