/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    0
    Ben http://www.incisozluk.com...4%B1rakt%C4%B1ktan-sonra/ ve http://www.incisozluk.com...9F%C3%BCmde&ce=goster başlıklarının yazarıyım. Bu başlığı açma sebebim son zamanlarda hayatın bana öğrettikleridir.
    Öncelikle birazcık kendimden bahsedeyim. 170 boylarında, 55 kilo civarından, uzun siyah saçlı, sakallı, kendi şahsına munasır bir kişiliğim. Etrafımdaki insanlar benim içime kapanık olduğumu söylerler. Haklılar ama bir o kadar da yanılıyorlar. Ben hayatın ölümle değer kazandığına inanırım. Bir kişinin hayatına girmeden önce sorgular, yeteri kadar etkiyi bırakır ve çıkarım. Sadece devam etmek istediğim insanlarla uzun süre takılırım. Sadece o insanlar benim içime kapanık biri olmadığımı bilirler. Öte yandan bir erkeğe göre gereğinden fazla duygusal, biraz kibirli, kendi dertleri ve sorunları olan 18 yaşında bir gencim. Üniversiteye hazırlanıyorum ve tek istediğim başarıya ulaşıp kafamı yastığıma huzurla koymak..
    Son zamanlarda yaşadığım olaylar, izlediğim filmler, tanıştığım insanlar bu bakış açımı değiştirdi. Hayattaki en önemli şeyin başarıya ulaşmak olduğunu düşünen ben; bu yolda beni engelleyecek her unsurdan uzak durmuşumdur. Buna kızlar da dahil. Merak etmeyin ben öyle notları harika olan inek biri değilim. Aksine zekiyim ve çalışmıyorum. Zeki olduğum için çalışmıyorum. Evet kendimi övüyorum, bahsetmiştim kibirliyim diye.
    Hayattaki tek isteğim çevremdekileri yani bana en yakın olan kişileri,ailemi, mutlu etmek. Ama bu beni mutlu edecek mi emin değilim. Elbette ailem mutlu olursa ben de mutlu olurum da.. bu ne kadar sürecek? En fazla 9 ay. Size temin ederim ki üniversite işi hallolduğunda 9 ay kafam rahat olacak ama sonra yine yeni problemler. Peki ne yaptımda böyle hissediyorum?
    Kızlar... Ahh ahh, mükemmel yaratıklar. Hayatıma hiçbir kızı tam anlamıyla dahil etmedim. Hep kendimden uzaklaştırdım onları, birkaçıyla yakınlaştım ama ileri gitmedim. Hiçbirinin hakettiğine inanmadım. Hepsi kendini düşünen bencillerdi. En azından ben öyle düşünüyordum. Ben bencil olmadım da ne oldu? Kendimden çok başkalarını mutlu etmek istedim de ne oldu? Cevap veriyorum, şuan bi'boşluktayım.
    Devam edecek..
    ···
   tümünü göster