/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +6 -1
    S.a Beyler bıçaklarla az bi geçmişi bile olan varsa bu huur cocugu bıcağı eline almamış adam yoktur.
    Ucuzdu amk şeyi pazardan 5 liraya mı ne almıştım normalden biraz uzundu. Tabi o zaman küçüğüz bu zütü taklu çakı bile hava veriyor millet oha çekiyor fena gaza geliyorsun.
    Bıçağı okula 2ci veya 3cü getirişim millet alışmış az çok neyse okul dağıldı en iyi arkadaşım Kemal yanda Alperen bi de ben (Mert) varım yürüyoruz.En yakın ev Kemalin oraya uğruyoruz sonra Alperen le biraz yürüyüp dağılıyorduk bi güzergah belirlemiştik şaşmazdı .
    Kemalin evine kestirme bir yerden girdik hafif otluk tenha bir yer.ön tarafta oduncu var arkaya odunları yığmış yanından geçerken bağım çözüldü bağlayayım derken arkada kaldım kalınca bin smile ile bıçağı çekip kemalin baldıra hafif batırayım canı acısın binin dedim tam o sırada arkada kaldıgım için kemal arkaya gelip döndü ve döner dönmez hanını gibeyim mertali demesi bir oldu bıçak yarım başparmak kadar filan girmişti bi anda foşur fışır kan akmaya başladı bizim elimiz ayağımız titredi biz altımıza sıçıyoruz bunu eve taşıdık eve 10 metre filan kalmıştı annesi pansuman yapmış ben evde altıma sıçıyorum polis molis olaylarından o anda korku ile bıçağı kırdım amk şimdi zorlanırım sonra kemalle konuşunca odunlugun ordan çivi buldum demiştim anca öyle yırtmıştım. çocuk haftalarca topalladı 2 sene sonra filan iyileşti şu an muhabbetini yapıp gülüyoz amk bu da böyle bir anımdır
    ···
   tümünü göster