/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
https://encrypted-tbn3.gs...Ko9FIFUTBNbkyYA_IAwoRHcpg
  1. 1.
    +5 -2
    "ya böceği görmediniz mi dedim titrek sesimle"
    Bizim kızlarla ormanda yürüyüşe çıkmıştık. Aysun,ipek ve ben (kübra).19 yaşındayız Rize taraflarında yaşıyoruz. Aysun bana sinirli bi şekilde baktı."amma korkaksın ya sende" dediğinde kaşlarımı çattım. Zaten mal gibi mini etek giymiştim. Kızlar ise dapdaracık taytlarını giymişti.
    ipek : "ya biz kaybolduk galiba"
    Ben : "nasıl kaybolduk ya burda bu böceklerle daha fazla duramam"
    ipek:"Bugün burdayız belki ev falan vardır az daha bakalım."dedi
    tırsarak peşlerinden yürümeye devam ettim. Biraz daha gidince ışık parıltısı gördüm."bakın ışık var "dedim Aysunla ipeğe. Hemen oraya yürümeye başladık. Saray gibi bi yerdi.Az daha yaklaşınca duvarları eskimiş bir okuldu. Havada kararmıştı. Okulun kapısının önünde durup "bence girmesek daha iyi olur" dedim. Aysun olur mu öyle şey diyip kapının ordaki zile bastı.Ve kapıyı mayolu ciksi bir kadın açtı.O kadar iri memeleri vardı ki fena dikkat çekiyordu.

    Kadın bize bakıp buyrun dedi ve ipek içeri girdi. Mecbur bizde girmek zorunda kaldık. Kadını takip ediyorduk.Ve gene dev gibi bir kapının orda durup "SIRAYLA GiRECEKSiNiZ !"dedi. içeriyi ilk ben girdim kapıyı bırakınca sertçene çarptı. Baya geniş bi yerdi. içerde fazla eşya yoktu. Koltuk masa vardı ve takım elbiseli adam loş ışıkta bana doğru bakıyordu.Oha çok tatlı ya.Gel işareti yaparak yanına çağırdı. Yanına gittiğimde "şey biz ormanda kaybolduk ondan "devdıbını getirmeden sözümü kesip kahkaha attı.Ve beni kendine doğru çekip kucağına oturttu. Kalkmaya çalıştığımda ise kaldırmadı.Eli kadınlığıma gitti ve okşamaya başladı...

    edit:başlık fotosu gözükmüyo neyse sağlık olsun.
    Yerlerinizi alın hikayeme kaldığım yerden devam edecem 2-3 reze
    ···
   tümünü göster