/i/Tespit

  1. 1.
    +338 -75
    Beşiktaş ; en önemli sebebi çArşı grubudur. gerek sosyal olaylara tutumu gerek siyasal görüşü. diger zıt görüşlülere batar. gezi olaylarında destek verip koyu Akp taraftarlarını karşısına alarak sevilmeme oranı doğru orantıda yukselmiştir. Ayrıca avrupada ve tüm haber kanallarında sıkça adının duyulması diger takım taraftarları uA - GFB - Texas taraftar grubu için oldukça can sıkıcı bir durumdur.

    Galatasaray ; Çekilmemesinin en önemli etkeni Avrupada en çok bilinen takım olup aldıgı kupalar türkiyede hiç bir takımda bulunmadıgı için sevilmez sportif başarı olarak camiası çok büyük bir klup olarak bir futbol klübü başarıyla büyüktür ki Beşiktaşlı olmama rağmen türkiyenin En büyük klubüdür. ayrıca uA'nın yaptıgı kareografilere diger takım taraftarlarının gıpta ile bakmasıda ayrı bi etkendir.

    Fenerbahçe ; Şüphesiz sevilmeme nedenlerinin başında Aziz Yıldırım gelir. 3 temmuz sürecinde ki duruşu ve Fenerbahçe taraftarlarının ve futbolcularının takıma sahip çıkması büyük bir bağlılığın göstergesidir. Beşiktaş - Galatasaray - Trabzon istedigi kadar Aziz Yıldırıma saldırsada Türkiyede Aziz Yıldırım Gibi bir Başkana sahip olmak istemeyecek takım yoktur. Basketbolda ülkemizin gururu olması ayrı bir etken.
    ···
   tümünü göster