/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +82 -2
    Ulan yalanci herif bilmesek yutturacaksin ne zamandan beri yetenek sinavinda rap yaptiriyorlar yalanci herife cugular tokat.

    edit:Cugu atan kimse ortaya ciksin para vericem.
    ···
    1. 1.
      +2 -6
      Şarkı söylettiriyolar herhangi bitane istediğimiz bende rap söyledim ırzını gibtiğm
      ···
    2. 2.
      +4
      Ya birak enstruman sinavin nerede kac adam gitmis rap yapmis ulan biraz destekli salla
      ···
    3. 3.
      +1
      Haklı şuku
      ···
    4. 4.
      +4 -2
      Bak gerizekali bende senin o yetenek sinavina girdigin liseden mezunum bence burda beyin yoksunu olan sensin. Serdar ortactan nefret ederler merak etme ama senin o sila, fettah can hani o sevmedigin sarkicilar varya. Onlarin orkestra da arkada yaptigi isler olagan ustu isler senin onu yapman icin gunde en az 6 saat enstruman calisman gerekiyo. EN AZ. Rap nedir ? Sozlerinde anlam var ya da yok orasi o liseyi ilgilendirmez. Rapta muzik anlaminda hicbisey yok. Muzikal anlamda senin o begenmedigin piyasacilarin bi altyapisini dinle. Ne akorlar var.
      Git bi julide ozcelik yalan dunya ac muzigin altyapisina orkestrasina bak. Gotu taklu bi rapci guzel sanatlar hocasina laf atiyo. Senin tarzin bu olabilir ona bisey diyemem ama senin onlara hakaret etmeye hakkin ve bilgin yok. Bi tak bilmiyosun kisacasi ve guzel sanatlar liselerinde klagib muzik egitimi verilir serdar ortacin degil bunu bi beynine sok. Sorsam kurdili hicazkar internetten bakarsin.
      Yaz youtubeye bursa zeki muren guzel sanatlar lisesi orkestrasi bi dinle. Onlarin yaptiginin yarisini yapamayacak kadar bilgisiz ve cahilsin. Senin o laf ettigin adamlar 12 saat enstruman calisiyo gunde muzik hakkinda onlarla tartismaya girmen bile bi cahillik
      ···
    5. 5.
      0
      Birader niye ben ayar vermisim gibi bana saydirdin ki
      ···
    6. 6.
      +1
      Velkam tu ticaret meslek
      ···
    7. 7.
      0
      Velkam tu ticaret meslek
      ···
    8. 8.
      0
      Bende aşık veysel güzelsanatlar mezunuyum adam olun
      ···
    9. diğerleri 6
   tümünü göster