/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 126.
    +15
    sonra ambulansı aradık -yakupun bayağı kanaması vardı bezle kapatmaya çalıştık kanamayı- hemen geldiler gittik hastaneye. aileini falan aradık. artık doktorlara intihara kalkıştı diyoruz. yakup için kan gerekiyordu onu da bulduk herşey güzel gidiyordu. annemleri aradık rıdvan amcanın durumu da iyiye gitmeye başlamış. şükür dedik içimizden bitti bu kadar diye.
    aradan 15 gün falan geçti herşey normal gidiyordu ta ki o geceye kadar. gece oturuyorum evde nette falan takılıyorum yine pencere gıcırtısı duymaya başladım. ardından banyodan çok kötü bi gürültü geldi. hemen kalktım annem de uyandı gittik banyoya duvardan iki tane fayans inmiş. hayırdır dedik rutubetten oldu galiba diye düşündüm. neyse sabah oldu emreyle dershaneye gitçez ona anlatsam mı anlatmasam mı diye düşündüm. emre geldi morali bozuk gibiydi.ne oldu dedim. bişey yok dedi. sana bişey oldu mu dedi.ben de dün gece sesler duydum dedim. sonra o da anlatmaya başladı.
    kaç gündür kadın gülme sesleri duyuyordum ama sana anlatmadım korkma diye dedi. böyle geceleri yatarken sanki yüzüme doğru birisi eğiliyormuş gibi hissediyorum gözümü açıyorum hiç bir şey yok. sonra birden gülme sesi geliyor ama korkutucu değil sanki mutluymuş gibi.en son bu sabah işte anormal bişey oldu. emre cebinden bir kağıt çıkardı. içinde hiç görmediğim dilde birşeyler yazıyordu. bunu sabah uyandım yastığımın altında buldum dedi. daha önce hiç görmediğim biz yazı dedi.
    ···
   tümünü göster