/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 226.
    +18
    yakupa aynı şeylerin bana da olduğunu söyledim.ne olacak herşeye yeniden mi başlayacağız ben bundan sonrasını kaldıramam dedi. doğru söylüyordu aslında beni koruyan bir şey vardı ama o savunmasızdı. merak etme korkma dedim. hocaya gittim bize çare bulacak inşallah dedim.
    aradan iki gün geçti. yine o geçen sürede evden yine sesler geliyordu. ayak sesleri koridorda sanki birisi hareket ediyordu ne kadar zorlasam da korkuyordum. annemle aynı odada kalıyorduk çoğu zaman.o gün akşamı bayağı yağmur yağıyordu gökgürültüsü korkuma korku katıyordu.bi ara elektrikler gitti ama 5 dk falan kesildi yine korku pgibolojisi yaşıyordum bişeyler olacak diye. ardından gece yarısı oldu kapı çaldı hayırdır dedik korktuk annemle gittik açtık nazan teyze. kadın telaşla korkuyla emre evde yok odasında yok odasına girdim çok çok kötü durumdaydı ne olur gelin bakın dedi. kadın bayağı korkmuştu. gittik eve rıdvan amca yatağında yatıyordu o da telaşlanmıştı ama ayağa kalkması zor olduğu için kalkamadı. gittim emrenin odasına hay lanet olmasın dedim ne yapmış çocuk.amk yerlerde kemikler duvarlarda kanla yazılmış arapça şeyler masanın üstünde büyü yapmak için değişik malzemeler bi çanağın içinde kırmızı birşey vardı baktım içine kan. ayrıca oda da değişik berbat bi koku vardı dolaba doğru yaklaştım koku artmaya başladı dolabı açtım hasgibtir dedim iki tane kedinin cesedi duruyordu kemikleri ayrılmış vücudundan. emre bunu nasıl yapar dedim. nereye gitti bu çocuk neden bunları yaptı.
    çıktık oradan dışarı çıkıp emreyi arayacaktık dışarısı da yağmurlu amk.tam çıkacaktık dış kapı açıldı içeriye emre girdi eline baktım lanet olmasın dedim elinde bi kedi vardı ölü gözüküyordu boğazlamış mı ne yapmış bilmiyorum. napıyosun emre sen ne yaptığının farkında mısın dedim. bunları sana o mu yaptırıyor sen yapamazsın böyle şeyler allah onun belasını versin dedim. bunu dediğim an emre emre kediyi atıp boğazıma sarıldı. sakın onun hakkında bir daha böyle konuşma dedi.ben nefes alamadım çok güçlü sıkıyordu gözleri kızarmıştı sonra bıraktı beni aldı kediyi odasına gitti.biz korkuyla ona baktık.
    ···
    1. 1.
      +1
      Telefonu yok mu la bu nazanin her taka kapiya dayaniyor
      ···
    2. 2.
      0
      gibtir deli
      ···
    3. 3.
      0
      gibtir deli
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster