/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 376.
    +25 -1
    nolur emre dedim söyle adını hemen şimdi dedim. bana dişi 3 harflinin adını söyledi. ardından hemen eve gittim yine vefkleri yazdım aynı şeyleri yaptım isimleri saymaya başladım. yine kulağıma darbe indi kulaklarım çınladı ve geldiler. onlara ismi söyledim sadece ve bana bir kağıda onun ismini yazmamı kendi isimlerinden de vefk oluşturup kağıdı yakmamı istediler. hepsini yapmıştım ve birden etrafıma hızlıca bir hareketlenme oldu karanlık gölgeler etrafımda hızla dönüyordu. ardından kulağım normal hale döndü çınlama geçti. gözümü açtım yavaş yavaş kimse yoktu. bitti buraya kadar dedim. hemen emrenin yanına koştum açtım kapıyı girdim emre yerde yatıyordu çok korkmuş gözüküyordu. yanına gittim. kardeşim herşey bitti dedim. emre korka korka şoka girmiş bir şekilde konuşuyordu bir sürü gölge geldi karanlıktılar çok hızlı hareket ediyorlardı ardından *** öyle bir çığlık attı ki hayatımda hiç böyle bir çığlık duymadım. bitti mi gerçekten herşey dedi. bitti kardeşim dedim çok şükür kurtulduk dedim.
    evet o gün herşey bitmişti emre normale döndü. nazan teyze ve rıdvan amca ise evlerine geri döndü. geride ise acılarımız kaldı.

    evet beyler bu olayı anlattım ki ibret alalım unutmayalım ki böyle işlerle uğraşmak gerçekden çok tehlikeli bazı entry giren arkadaşlara bakıyorum dalga geçiyorlar bende öyleydim ama sonu gerçekden kötü oldu dalga geçilecek hafife alınacak birşey deği siz siz olun uğraşmayın böyle şeylerle allah mafaza hayatınızdan ailenizden piskolojinizden olursunuz ben bile anti depresan haplarla ayakta duruyorum..

    Not: okuduğunuz için teşekkür ederim hakkınızı helal edin
    ···
    1. 1.
      +1 -2
      Kardeşim edit dediğin şey entryi girerken yazılmaz.
      ···
    2. 2.
      +1
      sildim kardeşim
      ···
    3. 3.
      +1
      Panpa o istedikleri can borcunu ne ile verdin
      ···
      1. 1.
        0
        La bende merak ettim orayı
        ···
      2. 2.
        0
        emreden dişi cinin ismini boşuna mı aldı amk? tabi ki onunla ödedi
        ···
      3. 3.
        0
        Emre'ye musallat olan kız Cin'in ismini yazdı onu öldürdüler.
        ···
      4. 4.
        0
        panpa emreye musallat olan cinle bu panpamıza musallat olan cin farklıydı kendisine musallat olanlardan kurtulmak icin emreye musallat olanın canını aldı
        ···
      5. diğerleri 2
    4. diğerleri 1
   tümünü göster