/i/Devlet

  1. 1.
    +7 -1
    birader bana akşam akşam arşiv taratma utanırsın. Gazete diye okuduğunuz tuvalet kağıtlarını biliyorum ben sizin. Kafanızı yıkıyorlar sonra biz uğraşıyoruz.
    http://www.gazetearsivi.i...2014-manseti.html?ref=nav
    al can dündar'ın haberinden 1 yıl önce olayın patlamasının ertesi günü aydınlık manşeti:işte tırdaki cephane (üşenme aynı tarihli diğer gazetelere de bak)

    20 Ocak 2014 tarihli gazeteler MiT’in kontrolündeki TIR’ların jandarma tarafından durdurulduğunu manşetten vermişti.

    Hemen ertesi gün, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, TIR’larda silah taşındığını belirtmiş, MiT’in silah kaçakçılığı görevi olmadığını söylemiş, “Türkiye’nin uluslararası alanda meşruiyeti tartışmalı konuma geliyor” demişti.

    AKP Sözcüsü Ömer Çelik, TIR’larda ne olduğu kimseyi ilgilendirmez deyince CHP Grup Başkanvekili ince, “Vergilerimizle El Kaide’ye, ÖSO’ya silah gönderiyorsanız, ülkemizin başını belaya sokuyorsanız bizi ilgilendirir” cevabını vermişti.

    Konu Meclis’te defalarca gündeme gelmiş, aydınlanması için soru önergeleri veriliyor.

    edit:utanacağını bilsem meclis tutanaklarınıda kurcalıycam ama harbiden yorgunum ona da git kendin bak. Öyle havuz medyasının size üfürdüğü herşeye de hemen inanmayın. Neler neler yazdı o gazeter(türbanlı bacılarımızın üstüne işediler, camiye ayakkabıyla girdiler, artvinde ki altın arama protestosunu pkk lılar yaptı vs.)
    ···
   tümünü göster