/i/Devlet

  1. 251.
    0
    Bi önlisans birde yüksek lisans bitirdim türk dili üstüne ama senin kadar malını görmedim.
    Not:ideoloji karmaşası içinde olmana hiç şaşırmadım profilini kurt resmi yapıp göktürk alfabesiyle adını yazan türk oluyor halbuki sorsam öz türklerin müslüman olmadıgını dahi bilmessin sizin türklügünüz osmanlıdan ibaret arap kırması pekekentler sizi.
    ···
    1. 1.
      0
      Sen kendi atalarını inkar edecek kadar değişik bi şeysin. Sana ben diyecek çok şeyim olmasına rağmen bir şey demeyeceğim olaki bir şey dersem kendini baya adam yerine alacaksın.
      Atalarımın tüm dinlerini bilirim yaptıklarını bilirim. Tarihimi senden öğrenecek değilim
      ···
    2. 2.
      0
      Söle araplar gibe gibe sizi müslüman yaptıgında ne hissettin.
      ···
    3. 3.
      0
      Türk özgürdür kimse zorla din değiştiremez, Türkede değiştirtemez eğer ki Türksen az önce hırs uğruna atalarımıza sövdün aptal mahluk.
      Ben islamla mutluyum sanada hayatında mutluluklar ergenus
      ···
    4. 4.
      0
      Peki asimile edilmeyi bu kadar sindirebildiysen ne mutlu sana ama bu dünyaya beş kuruş faydası olmamış sadece yiyip içip sıçmaktan başka hiç bir işe yaramayan igrenç arapları ve onun zütünü yalayan kırmaları ve arap sevicilerin hepsini sabun yapıcaksın hatırlarmısın bize bu dini kabul ettirmek için bir soyumuzu katlettiler bize ait olanı almaya geldigimizde ise ingilizlerle batılïlarla işbirligi yapabilecek kadar düştüler işte sen o haşaratların torunusun arap artıgı pislik seni.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster