/i/Spor

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +59 -9
    Abi şu sözlükteki fenerbahçe en büyük galatasaray en büyük falan yazanları anlamıyorum.

    Her takımın kendiyle övünebileceği bir çok şey vardır ve bu takımın en büyük olduğunu göstermez. Örnek olarak Galatasaray'dan başlayalım, adamlar son zamanlarda süper sezonlar geçirdiler 4. yıldızı taktılar fakat bu sene kötü bir sezon geçirdiler.

    Ve bu örneğin üzerine bir örnek de Beşiktaştan, Baya bi senedir fazla iyi oldukları söylenemez. Ama bu sezon güzel oynadılar ve şampiyon da olabilirler. Bu örnek de Galatasarayın tersi gibi bir şey oluyor.

    Yani arkadaşlar, en iyi veya en büyük takım yoktur, o sezonda en iyi oynayan takım vardır ve bu seneden seneye değişir.

    Olay sadece futboldan ibaret değil her 3 takımında kendine has farklı branşlarda ödülleri, kupaları var. Say say bitmez buda Türk Sporunun gelişmekte olduğunu gösterir. Herhangi bir takım bu Galatasaray da olabilir Konyaspor da olabilir Denizlispor da olabilir herhangi bir Türk takımı işte ülkeye kupa getirdiklerinde sevinmemiz gerekirken, diğer takımlarla rekabete giriyoruz. Bu da Türk Sporunun aleyhine.

    Tabiki de her takımın arasında rekabet olabilir bu çok normal bişey fakat bu, "Bizim bilmem ne kupamız var biz en iyi Türk takımıyız" seviyesine çıkmamalıdır.

    Türk takımlarının her biri birbirinden güzeldir
    ···
   tümünü göster