/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    0
    neyse beyler uyku tutmadı devam ediyorum

    bu hıyarlar aralarında bana bakıp konuşmaya devam etti derste bense takmadım dersi dinledim. tenefüslerde tekrar müzik dinledim öğle arası geldi. dedim iki hava alıyım kantine falan gittim aldım bi soda çıktım dışarı bankta oturuyorum tek başıma milleti kesiyorum.
    bahçede dolaşan bi çocuğa takıldı gözüm bi baktım behzat. ulan bi anda nostalji yaşadım çocuk ilkokuldan arkadaşımdı ama ne zamandır konuşmamıştık. gidiyim bi selam veriyim dedim tanıdık çıktı bi anda okulda mutlu oldum amk. gittim o da bana döndü B: behzat
    B: oo Kaan hayırdır nerden çıktın sen ya
    K: naber aga ya hiç sorma buraya nakil oldum benim dersler düştü bu sene baya peder laf etti aldı buraya sınıfta kalmamak lazım tabi
    B: doğrudur moruk ben sana numaramı veriyim sonra konuşuruz şimdi işim var kaçıyorum haberdar etmeyi unutma
    K: tamamdır aga hadi eyvallah
    baktım bu fırladı gitti kızların yanına bi sırıttım içimden seni bin dedim. ama moralim düzeldi be beyler herkes yabancı amk. neyse zil çaldı tekrar sınıfa döndüm dersler falan hızlı geçti o gün. çıkışta yürüyorum eve doğru bi baktım arkamdan sarışın olan kız yürüyo o kısa saçlı kankasıyla beraber. beni görünce hafiften hızlandılar sonra bu kısa saçlı yüksek sesle hadi görüşürüz kanka dedi gitti. ses yüksek gelince arkamı döndüm sarışın bana gülümsedi hafiften yaklaştı. sonradan ikisinin de adını öğrendiğim için direk yazıyorum beyler oraları geçicem fazla uzamasın. sarışın olanın adı selin di öteki kısa saçlıysa özlem.
    S:selam
    K:merhaba
    S:bizimkilerle anlaşamadın bakıyorum. hafiften sırıttı
    K:yo aslında benim bir sorunum yok ama arkadaşlar artist galiba
    S:aslında iyi çocuklardır
    K:saçınla oynayan çocuk sevgilin mi ?
    S:evet niye sordun ?
    K:hiç merak ettim. biraz kıl oldum beyler kıza konuşmayı kısa kesip ayrıldım ordan kız arkamdan yarın görüşürüz falan dedi takmadım sigara yakıp eve doğru yürümeye başladım. bu arada bizim oturduğumuz mahallede benim dedemin kahvesi vardır arada gider iki çay içer muhabbet ederim moralim bozuk olduğu zaman bi uğrıyım dedim dedemin yanına. bizim kapının önünden yukarı doğru çıkmaya başladım caddenin başındaydı zaten. bi baktım kahvenin önü adam dolu. beyler bi anda kalbim güm güm atmaya başladı anladım bişeyler olduğunu. dedemde zaten ters adamdır kesin kahvedekilerden biri çay geç geldiyse falan laf yapmıştır dedemde olay çıkartmıştır diyorum kendi kendime. kahveye doğru hızlı hızlı yürümeye başladım.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster