/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +1 -1
    Üst edit: özelden primci oç gibi salak salak mesaj atan arkadaşlar var. inşallah siz yaşamazsınız ne diyeyim ki.

    böyle gelsin. Yaranızı deşmek gibi olmasın ama aranızda yarası en taze olan kişi benimdir herhalde. inanın veya inanmayın pek de gibimde değil açıkçası ama babam vefat edeli 40 gün olmadı. Ve internette şu yazıya denk gelince kendimi tutamayıp ağladım.

    4 yaşındaydım, babam bir akşam elinde bir XBOX araba yarışı oyunuyla eve geldi. Bu oyun 2001 yılının en çok oynanan oyunlarından biriydi. Birlikte çok oyun oynadık ve çok eğlendik. Ta ki ben 6 yaşındayken babam ölünceye kadar. 10 yıl boyunca oyun konsoluna elimi bile sürmedim.

    Sonra bir gün oyunu açtım (16 yaşında) ve bir şeyin farkına vardım. Sizin yapmış olduğunuz en hızlı tur, oyun tarafından hayalet sürücü olarak kaydediliyor ve bir dahaki oyununuzda aniden sizin önünüzde beliriyor. Kaydedilmiş en hızlı tur babama ait oldugunu fark ettim, o zamanlar babam beni hep yenerdi çünkü. Babam o hayalet arabada, önümde gidiyordu. Buna inanmak çok zor. Onu yenmek için uğraştım ve önüne geçtim. Ama bitiş çizgisine gelmeden durdum. ÇÜNKÜ ONU TEKRAR KAYBETMEK iSTEMiYORDUM.


    Eğer babanızı sevmiyorsanız, saygı göstermiyorsanız bunlar size pek dokunaklı gelmeyebilir, ta ki babanızı kaybedene kadar. Bunu nereden biliyorum? Çünkü ben de babasının değerini bilemeyenlerden biriyim.

    Hepimizin başı sağ olsun...

    http://www.imgim.com/5563inciz5230025.jpg
    ···
   tümünü göster