/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +5 -1
    Doğu Almanya'da 8 yaşından 80 yaşına 2 milyon kadına tecavüz ettiren katıksız oç. Bizdeki hümanist gecinip bunu sevenlerin zurriyetini gibeyim.
    ···
    1. 1.
      +1 -5
      Tecavüz olmayan savaş göster bana huur çocuğu. Adam tecavüz edilmeyecek diye konuşma yapıyor meydanda yine de oluyor. Savaş bu.
      ···
    2. 2.
      +7 -1
      Kes anani giberim senin. Zaten o şanlı sovyetleriniz çökünce kadinlariniz liberal ülkelerde huur olup vatandaşlık almak için zütünü veriyordu.
      Git das kapital oku. Komünizme karşı olan herkes yok edilmelidir diyor. Bunun fasizmden farkı ne huur evladı. O tatarların, ahiskalilarin, polonyalilarin sucu neydi.
      Tmm hitler oç ama Stalin güç zehirlenmesi geçirmiş ayrı bi oç. Tanrıya şükür şu an o köhne fikriniz bir tak yapamıyor. ideal yönetim biçimi LiBERAL sosyal devlettir. Norveç, isveç gibi mesela.
      ···
    3. 3.
      +1 -2
      huur çocuğu. Allah'ım Allah'ım Das Kapital'i 4 kere bitirdim bir tane Komünizm kelimesi yoktu. Kitabını gibiyim senin Das Kapital'i siyasi kitap mı sanıyorsun sen?

      Allah aşkına gibtir git. Kulun kurbanın olayım şuanda şok içerisindeyim ağlıcam. Adam Das Kapital'i siyasi kitap sanıyor ya.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster