/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 51.
    +4 -1
    Ben bi an bu kız tek gelmez kesin sevgilisi, tek başına geziyor falan diye kızmıştır kavga ediyorlardır diye düşündüm ama içime bi kurt var. Devam ettim üst sokağa girdim hemen diğer taraftan aynı sokağa girdim. Yavaş yavaş sürüyorum sağ sola bakıyorum yaklaştıkçada bağrışmaları duyuyorum tabi. Çocuk bigibletin direksiyonundan tutmuş bırakmıyor. Kızda bağırıyor bıraksana gerizekalı, sen kimsin ya defol şurdan falan diyor cocukta bir kere beni öp söz bırakıcam diyor. Ben anladım tabi cocuk kızı taciz ediyor dedim bişey yapmam lazım. Bilirsiniz belki adaların 3,5 yavşağı vardır böyle bizim kekolar gibi. Adanın belalı cocukları önüne gelene bulaşırlar falan, dedim herhalde bunlarda o yavşaklardan.

    Şimdi ulan sanamı düştü falan diyenimiz olabilir ama kavgada kötü değilim beyler. iremi dövdüğüm gün yediğim yumruktan sonraki halimi arkadaşım gördü. Adına mehmet diyelim. Bu arada mehmette 8,9 yaşında taksa başladı. 18 yaşındada karma sokak dövüş sporuna geçiş yaptı. O gün beni görünce antrenmanlara çağırdı beni, hem ona yardım ediyordum hemde bana bişeyler gösteriyordu 9,10 ay sonra beraber dövüş antremanı yapmaya başlamıştık.
    Bu arada ben ve Mehmet bıçak hastasıyız beyler, tutku resmen bizim için bıçaklar. 100 den fazla bıçağım vardı evde. Bir gün babam birini kavgada bıçakla yaralandığımı duyunca bi güzel dövdü beni. Diğer gün bıçaklarımın hepsini atmış 3 ay konuşmadım amk

    Bizde mehmetle ara sıra bıçaklarla antreman yapıyorduk. Bıçaklı kavgalarda nasıl saldırı nasıl savunma yapılır falan öğrenip antreman yapıyorduk. iyiydik yani bu konularda az buçuk.

    Bende biraz kendime güvendiğim için gerek bıçaklı gerek normal kavgalarda, dedim fırsat bu fırsat kızın kahramanı olucaz dıbına koyim. Hoop diye bağırdım kızın görüş hizasındaydım zaten, çocukta döndü arkadasına baktı hayırdır bilader bak işine sen dedi. Bir sorun mu var hanfendi dedim kıza dönüp. Yolumu kesti bırakmıyor beni şerefsiz sapık diyip cocuğa vurmaya çalıştı ama cocuk elini tuttu bunun gülüyor amk.
    ···
   tümünü göster