/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +166 -27
    _________________________________________________________________________________

    yayına buradan devam ediyorum:
    http://www.incisozluk.com.tr/e/171525106/

    _________________________________________________________________________________

    yayın yapıcam amk tek tek cevaplayamıyorum soruları : http://mixlr.com/countmontecristo/

    muhabbete kayan 3. ses kaydı geldi : http://vocaroo.com/i/s0l1wnMcrdlY

    insan okucak bunları için sesler: http://vocaroo.com/i/s1avm1qzTt8L

    ses2- http://vocaroo.com/i/s0gboV4wBKnN

    Size bu başlık altında öyle sırlar vereceğim ki, bu sözlükteki "dertleşme" ve "kız meselesi" altıncıları altındaki başlıklarda hatırı sayılır azalma olacak. Size anlatacağım hiçbirşey sır değil. Hiçbbirii sizin bilmediğiniz şeyler değil. Belli bir zekaya sahip, özgüven sahibi her erkeğin bildiği şeyler. ama sevgili duygusal panpalarım, bildiklerimizi göz ardı ettiğimiz, bir öğreti, bir bilinç haline getireremediğimiz için, çok basit şeylere sürekli üzülüp, hayatımızı berbat ediyoruz.

    size, kendi bildiklerimi ve aslında sizind bildiklerinizi anlatıcam. sizin gözünüzdeki kadın imajını yok edicem. Amaç asla kadın cinsini aşağılamak yada aşağı görmek değil. onların üzerimizde oluşturduğu adaletsiz duygu sömürüsünü yoketmek. sizi alfa erkeği yapacak hususlar ve yöntemler var sevili panpalaraım.

    Ana başlıklar:


    1. kadınların rol mekanizması





    dünyanın en zeki insanı olsanız dahi, bir kadına duygusal yaklaşırsanız sıçtınız demektir. kadınlar öyle güzel rol yapar ve yalan söyler ki hayretler içinde kalırsınız. hele bir de seviyorsanız, sizi herşeye inandırabilir. Bir kafın sizi manupüle ettiğinde ise kafanızda sayısız kombinayon oluşur. "beni seviyor mu?", "neden böyle söyledi?", "derrdi ne acaba?" gibi. işin garibi, hiçbir sorunu yokken bile hatta bilinçsiz bir şekilde yalan söyleyebilir ve bundan zevk alır. Bu yüzden ilk etapta, bir kadının söylediği hiçbir şeye inanmamalı, şüpheci olmalısınız. kısacası, söylediği hiçbirşey sizin için birşey ifade etmemeli.



    2. kadınların zayıf noktaları.






    kadınların bir veya birkaç zayıf noktası yoktur. kadın cinsi başlı başına bir zayıflıktır. bu, kadının evrim sürecinde oluşan doğla bir durumdur. kadınlarda, doğal yaşamda özellikle erkeğe nazaran zayıf olmanın verdiği doğal ve binlerce yıl süre gelmiş bir aşağılık kompleksi vardır. bu kompleksi estetikle kapatmaya çalışırlar. biz erkekler de bundan hemen, bal görmüş ayı gibi etkilendiğimiz için asıl ezikliklerini açığa çıkaramayız.

    peki burdan ne çıkarmalı alfa erkeği. bir alfa erkeği, birlikte olduğu kadına bu zayıflığının bilincinde olduğunu hep hissettirmeli. bu birlikte olduğu kadını ona köle yapmakta ilk adımdır. sonraki adım mı?



    3. bağlamadan bağlanma.





    eğer bir kadına koşulsuz bağlanmak gibi bir eziklik yaparsanız yine sıçtınız. dünyanın en harika erkeği olsanız, dünyanın en ezik kadınına bağlandığınız an - eğer o size karşı birşey hissetmiyorsa hissetse bile sizinki kadar güçlü değilse- onun ego tatmin mekanizması olmaktan ileri gitmezsiniz. o yüzden, kadın size bağlanmadan, siz ona asla bağlanmayın..

    şimdilik 3 madde yeter. gerçekten ilgi duyanlar varsa, çok daha detaylı maddeler gelecek. 20 küsür madde var aşağı yukarı. şimdilik, 1.5 promil kafamla bunları yazabildim. iyi geceler.

    edit: harbiden kafam bir milyondu bunları yazarken. başlığı iyice düzenlicem.

    edit2: ses - http://vocaroo.com/i/s1avm1qzTt8L

    edit3: ses2- http://vocaroo.com/i/s0gboV4wBKnN

    gerizekalılara not: dünyada bir tane doktor, bir tane öğretmen, bir tane mühendis olmadığı gibi bu konulardan anlayan birden fazla insan olması normal. bu da bu bilgileri bi yerden çaldığım anldıbına gelmez. okuamadan dinlemeden işkembeden "çalıntı" diye sallamayın o işkembeyi giberim. hodri meydan.
    ···
   tümünü göster