/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 3076.
    +3
    abi öncelikle hikaye anlatımın çok güzel ve kitap gibi, anlatım tarzını çok beğendim ve hafızana ise ayrıyetten hayran kaldım çünkü o kadar seneyi ve olayları günlüksüz bu şekilde anlatmakta kolay değil. Hakkari - Şırnak - Bitlis üçlüsünü gördük burdan sonra tunceli-siirt gelir diye tahmin ediyorum * Dikkatimi çeken şey 3.senene kadar hiç yaralanmamışsın ki buda şans mı diyelim akıllı hareket etmek mi ama 7 senelik dönemde illaki yara almışsındır diye düşündüm abi tabi istemeyiz öyle olsun ama kısa dönem giden asker ilk operasyonunda şehit düşüyor yada şans yani herkesi bekleyen kurşun mayın oluyor onu buluyor 7 sene içinde seni 1 tanesi bile bulmadıysa gerçekten kader gereği sen bu mesleği alın yazısı olarak birşeyleri başarmak için yapmışsın demektir. Barış asteğmen ve senin hikayen severek sonuna kadar takip edip okudugum sözlükteki tek hikayeler. Umarım uzun sürer her gün fırsat buldukça bakar okuruz *
    ···
    1. 1.
      +2
      Paşam şunu söylemek istiyorum ben askeri okulda 4 yıl ve rütbeli olarak ise 5 yıl kaldım toplam 9 yıl yani bunun sadece 4 yılını bölgede geçirdim 1 Yıl eğitimler vs.
      Şimdi dediğin şey doğru yani günümüzde en çok Jandarma sınıfı var bunun sebebi ise acemi eğitim süresi ve eğitim programı.

      Fikirlerini paylaştığın için çok teşekkür ederim ve her zaman desteğini görmek isterim. : )
      ···
   tümünü göster